Urmărește emisiunea live
Top filme pentru weekendul Oscarurilor. Superproducţii care nu trebuie ratate
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la JESHOOTS.com, Pexels
Fotografie de la JESHOOTS.com, Pexels
Luni, 13 martie, de la ora 3:00, are loc decernarea premiilor Oscar. Iar unele filme sunt deja disponibile pe platformele de streaming din România, aşa că puteţi să le vedeţi şi voi. 

Noi revenim, însă, cu top filme aflate în trending pe platformele de streaming. 

Top filme NETFLIX 

1. Undeva departe 

După ce moşteneşte o casă pe o insulă croată, o femeie porneşte din senin într-o călătorie care îi redă bucuria de a trăi şi îi deschide uşa către o nouă iubire. Din distribuţia acestui film încadrat la "comedie romantică" fac parte Naomi Krauss, Goran Bogdan şi Bahar Balci. 

2. Old - Prizonierii Timpului

O familie vine în vacanţă pe o plajă izolată şi descoperă cu groază că aceasta are puterea de a grăbi îmbătrânirea, reducându-le durata de viaţă la o singură zi. Este un film inspirat după romanele lui M. Night Shyamalan. 

3. Aici mă vei găsi 

După un eşec la o audiţie, un violonist pleacă în Irlanda pentru a-şi găsi inspiraţia şi găseşte o vedetă de cinema dornică de o legătură reală. Este încadrat la "comedie romantică"

Top filme HBO MAX

1. Nu îţi face griji, dragă 

O casnică nefericită din anii '50 descoperă un adevăr tulburător, în timp ce soţul ei iubitor ascunde un secret întunecat. Un film cu Florence Pugh şi Harry Styles în rolurile principale. 

2. Leopardul anatolian 

În cea mai veche grădină zoologică din Turcia, o legătură neaşteptată apare între un manager singuratic şi o femeie neglijată: ei ascund moartea celui mai bătrân chiriaş de la zoo, un leopard anatolian, şi îi înscenează evadarea. 

3. Kimi 

O tehniciană agorafobă descoperă înregistrarea unei crime violente şi încearcă să o raporteze superiorilor ei. Pentru ca crima să fie anchetată, ea îşi dă seama că va trebui să părăsească departamentul. Film cu Zoe Kravits în rol principal. 

Top Filme Amazon Prime

1. Die Hart 

Un film biografic şi nu prea. Comedie cu Kevin Hart în rol principal, acest film spune povestea lui... Kevin Hart, care vrea să înveţe să fie actor de filme de acţiune. Cu ajutor din partea lui John Travolta, Josh Hartnett şi Nathalie Emmanuel, ar putea chiar să reuşească. 

2. Hail Cesar 

Un angajat de la Hollywood intră în focul acţiunii atunci când un star de la Hollywood este răpit. O poveste cu nazişti şi cu glume spumoase. Josh Brolin şi George Clooney joacă în acest film. 

3. My Policeman 

Este încă un film cu Harry Styles. Acesta spune povestea unei iubiri interzise şi a schimbării convenţiilor sociale. Filmul urmăreşte relaţia dintre trei oameni: Tom (Harry Styles), profesoara Marion (Emma Corrin) şi Patrick, curator muzeal (Rupert Everett). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel