Top filme pe care să le vezi în weekend. Actori cu nume, poveşti impresionante şi un serial cu un român în rol principal
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la JESHOOTS.com, Pexels
Fotografie de la JESHOOTS.com, Pexels
Vine weekendul, aşa că e momentul perfect să te relaxezi în faţa televizorului sau a laptopului, cu un bol de popcorn în braţe. Iată filmele aflate în trending la finalul acestei săptămâni pe platformele de streaming din România. 

Top filme NETFLIX

1. The Tax Collector 

Shia LaBoeuf, pe care ni-l aducem aminte din seria de filme Transformers, joacă în această superproducţie lansată în 2020. David, cap de familie şi "colector de taxe", descoperă că un vechi inamic a revenit şi duce un război teritorial contra lui, şefului lui şi a partenerului său, Creeper. 

2. Mirciulică 

Filmul cu Mircea Bravo se menţine în top 3 trending la filme pe Netflix. Vloggerul Mircea Bravo joacă rolul unui tânăr care pică examenul la magistratură, aşa că se angajează, prin intermediul unor pile, ca jurist la o firmă de salubritate din oraşul Gherla, unde urmează să lucreze sub un director cu aspiraţii de deputat. Un film relaxant, dar nu vă aşteptaţi la prea multă calitate. Se vede că e primul film al vloggerului, aşa că poate nu ar trebui să judecăm prea aspru. 

3. Hitman's Bodyguard 2: Nevasta Asasinului 

Samuel L. Jackson, Ryan Reynolds şi Salma Hayek. În câteva cuvinte, comedie garantată. La toate astea se adaugă şi un complot global, multă acţiune, explozii şi urmăriri în viteză. Nu aveţi cum să nu vă distraţi la filmul ăsta! 

Top FILME HBO MAX

1. Părintele Stu 

Mel Gibson şi Mark Whalberg sunt personajele principale din această dramă despre un fost pugilist care, după un accident care îi năruie cariera, îşi găseşte adevărata chemare ajutându-i pe alţii să îşi găsească drumul. 

2. Infinit 

Încă un film cu Mark Whalberg este în top. 

Evan e bântuit de abilităţi pe care nu le-a învăţat niciodată şi de amintirile ale unor locuri pe care nu le-a vizitat niciodată. Membrii unui grup secret vin însă să îl salveze şi îi dezvăluie că amintirile sale sunt reale. 

3. Multă baftă, Leo Grande 

O comedie spumoasă, acest film spune povestea unei pensionare care nu a ajuns la climax intim niciodată. Astfel, îl angajează pe Leo Grande pentru a-şi continua studiile în acest domeniu. Cea mai mare provocare a ei va fi să îşi depăşească propriile nesiguranţe. 

Top filme Disney Plus 

1. See How They Run 

Un producător de film de la Hollywood vizitează Londra în anii 1950 pentru a adapta o piesă de teatru, dar lucrurile devin încurcate atunci când un membru al echipei sale este ucis. Sam Rockwell, Saoirse Ronan şi Adrien Brody joacă în acest film. 

2. Wakanda Forever 

Al doilea film Marvel cu Pantera Neagră, această superproducţie abordează regatul fantezist Wakanda după ce regele Tchalla, jucat de regretatul Chadwick Boseman, moare. Cine preia mantia apărătorului ţării, dar şi ce noi ameninţări apar în universul cinemativ Marvel, vedeţi cu ochii voştri. Angela Bassett a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din acest film. 

3. Pam şi Tommy

Deşi este un serial, Pam şi Tommy este extrem de apreciat şi de urmărit. Sebastian Stan joacă în această miniserie despre tinereţea Pamelei Anderson. Dacă nu l-aţi văzut încă, daţi-i o şansă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel