TOP CINEMA "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw" intră în forţă pe prima poziţie a box-office-ului nord-american
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
"Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw", primul spin-off din celebra saga de acţiune dedicată curselor de maşini, intră pe prima poziţie a box-office-ului nord-american, cu încasări de 60,8 milioane de dolari americani după acest weekend de debut, potrivit cifrelor furnizate de site-ul IMDB.

Dwayne Johnson şi Jason Statham îl înfruntă pe Idris Elba în acest spectaculos film realizat de David Leitch (cunoscut pentru "Deadpool 2" din 2018) în care joacă, de asemenea, Vanessa Kirby şi actriţa mexicană Eiza González.

Având moduri complet diferite de a vedea viaţa, Hobbs (Johnson) şi Shaw (Statham) trebuie să-şi depăşească neînţelegerile şi să-şi unească forţele pentru a-l opri pe Brixton (Elba), un puternic răufăcător modificat genetic, care încearcă să pună mâna pe o armă de distrugere în masă.

Pe poziţia a doua, în coborâre un loc, regăsim "The Lion King", o adaptare live-action a peliculei clasice de animaţie a studiourilor Disney, cu încasări de 38,2 milioane de dolari.

Pentru a povesti aventurile puiului de leu Simba, regizorul Jon Favreau a utilizat un procedeu inovator: scenele au fost filmate de o echipă tradiţională de operatori, dar în interiorul unui cadru de realitate virtuală în 3D, cineastul apelând la o distribuţie formată din vedete din showbiz, inclusiv cântăreaţa Beyoncé, pentru a da voce personajelor filmului.

Cel mai recent film semnat de Quentin Tarantino, "Once Upon a Time...in Hollywood", coboară la rândul său un loc, până pe ultima treaptă a podiumului, cu încasări de 20 de milioane de dolari în cel de-al doilea weekend de prezenţă pe ecrane. 

Cu o distribuţie plină de vedete printre care Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie şi Maya Hawke, cel mai recent lungmetraj al cineastului american propune o întoarcere în timp până la sfârşitul aşa-numitei Perioade de Aur de la Hollywood, în Los Angeles-ul anului 1969, când un actor de mâna a doua, care a primit roluri în producţii de televiziune, şi prietenul său, un cascador, încearcă să se facă remarcaţi la Hollywood.

Locul al patrulea este ocupat de cel de-al şaptelea episod din aventurile Omului-Păianjen, "Spider-Man: Far From Home", cu încasări de aproximativ 7,8 milioane de dolari în cel de-al cincilea weekend pe marile ecrane.

Filmul reia aventurile lui Spider-Man după finalul tragic din Avengers: Endgame. Peter Parker, eroul-adolescent care se ascunde sub masca Omului-Păianjen, porneşte într-o excursie în Europa alături de colegii săi de liceu, călătorie care se va dovedi plină de evenimente neprevăzute. 

Top 5 este completat de animaţia "Toy Story 4", produsă de studiourile Pixar-Disney, cu încasări de 7,2 milioane de dolari în cel de-al şaptelea weekend de prezenţă în cinematografe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel