Top 5 piţipoance autohtone ale anilor '90 - GALERIE
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Astăzi multe dintre ele sunt adevărate modele pentru femeile de rând. Sunt decente, au un discurs impecabil, nu se afişează în posturi îndoielnice şi nici cu persoane care ar putea să le compromită imaginea. Acest lucru se întâmplă acum, dar dacă dăm timpul înapoi vom vedea că la debut şi-au expus nurii ca să ajungă în top.

Pentru Daniela Gyorfi nu existau tabuuri

Nu putem să nu ne aducem aminte de dezinvoltura pe care o afişa Daniela Gyorfi într-o perioadă în care, în România, încă existau extrem de multe tabuuri. Nu putem spune că artista s-a schimbat foarte mult. Continuă să fie şi astăzi la fel de naturală, însă mult mai cizelată, potrivit Acum este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi care a rezistat perfect de-a lungul timpului. Este vegetariană, are 40 de ani, este mamă şi soţie model. Să ne amintim însă că la începutul anilor '90, vedeta a rămas în memoria publicului datorită rolului din Miss Litoral. Acolo participa la un concurs de frumuseţe, iar goliciunea ei a făcut carieră în epocă.

Loredana Groza, artista cameleon

Despre Loredana Groza s-a spus întotdeauna că are abilitatea de a se transforma în orice şi oricine fără probleme. Încă din anii '90 a revoluţionat cu stilul ei vestimentar şi muzical, nefiindu-i teamă să se afişeze nud, albastră în cap sau cu hainele rupte. În plus, nu trebuie să uităm că a fost printre primele vedete de la noi care au pozat în Playboy.

Mihaela Rădulescu, mai puţin cuminte decât astăzi

Diva maximă a zilelor noastre şi una dintre cele mai bine cotate moderatoare TV nu a fost întotdeauna atât de pretenţioasă cu apariţiile ei publice. Este adevărat că şi astăzi mai are scăpări, să ne aducem aminte de episodul bikinilor roşii întâmplat acum câteva luni, însă pozele realizate acum 15 ani nu sunt de lepădat. Pe atunci îşi promova emisiunile de la Pro TV.

Nadine, adolescenta de culoare fără inhibiţii

Aceasta era imaginea promovată de Nadine pe vremea când participa la Şcoala Vedetelor. Curajul ei nu a trecut neobservat, iar tânăra de atunci a ajuns să prezinte un show de sex, difuzat la mierzul nopţii, pe Prima TV. Lucrurile s-au schimbat mult de atunci...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel