Top 3 zodii care vor scăpa de singurătate în 2020
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Anul 2020 este unul marcant din multe puncte de vedere, însă este și acela în care nativii a trei zodii vor reuși să scape de singurătate. Trebuie să țină cont de faptul că aglomerarea de planete din Capricorn nu îi va lăsa deloc să fugă după aventuri, relații superficiale sau scurte, ci doar după parteneriate stabile și serioase.

Rac
Vrei nu vrei, în 2020 nu mai ai voie să fugi de responsabilitate și asumare. Ai nevoie de o relație care să te întregească, să îți dea un rost și să te ajute să construiești ceva. Dacă îți place de cineva și încă nu ai ajuns la o discuție serioasă despre statutul vostru, este cazul să faci asta încă din primele zile ale anului. Curajul și încrederea vor fi instrumentele prin care să obții ceea ce îți dorești.

Vezi şi HOROSCOP 2020. Previziuni pentru nativii zodiei RAC. Ce vă aduce noul an

Fecioară
Recunoaște față de tine că vrei să fii iubit, răsfățat și apreciat. Învață să te iubești pe tine însuți mai întâi și vei vedea că pe parcurs vor apărea si admiratorii. Dacă ești onest cu tine în 2020, vei fi dispus să renunți la nesiguranță, frici și neîncredere. Astfel te vei deschide și vei îndrăzni să primești în viața ta cei mai romantici oameni.

Berbec
Jupiter, Saturn și Pluto vor tranzita casa statutului anul viitor. Pentru nativele născute în această zodie sau pentru cele care au ascendentul în Berbec, 2020 este ca un maestru de ceremonii care îi așteaptă la cotitură de fiecare dată. Adică le cere relații oficiale, recunoscute de familie sau prieteni, maturizare și seriozitate. Venus retrogradă în perioada 13 mai - 25 iunie le poate aduce și aventuri, însă unele scurte.

VEZI ŞI HOROSCOP BERBEC 2020. Astrologul Daniela Simulescu, previziuni în dragoste, carieră, sănătate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel