Top 3 alimente interzise în diete. Nu trebuie să te atingi de ele, dacă vrei să slăbești
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Top 3 alimente interzise în diete! Multe doamne şi domnişoare visează la o siluetă de model, însă pentru ca dorinţa să devină realitate trebuie să ţinem cont de câteva aspecte. Sportul și alimentația sunt principalele elemente, dar pe lângă acestea există câteva reguli pe care trebuie să le respectăm.

Dacă îţi doreşti să scapi de câteva kilograme, există multe modalităţi. De-a lungul timpului, specialiştii au împărtăşit numeroase metode care ne ajută să pierdem în greutate.

În primul rând trebuie să te desparţi de un stil de viaţă sedentar şi să începi să faci sport.

În al doilea rând, meniul pe care îl alegi are un impact semnificativ asupra ritmului de slăbire, iar dacă nu optezi pentru o dietă echilibrată rezultatele nu vor fi cele pe care le aştepţi. Este important de ştiut  faptul că alimente sănătoase nu pot fi consumate oricând, pentru că necesită un timp de digerare corespunzător. Dacă sunt mâncate haotic şi în combinaţii nepotrivite, aceste alimente pot avea efectul advers.

Există totuși alimente care ne-ar putea afecta sănătatea și greutatea în timp. Acestea trebuie să fie evitate de toată lumea. Este vorba despre: Băuturile răcoritoare: băuturile îndulcite cu zahăr, sucurile de fructe care conţin aceeaşi cantitate de zahăr ca şi băuturile răcoritoare! Bomboanele şi dulciurile, produsele de patiserie, conservele de fructe în sirop sau fructele uscate.

La ce oră poți avea prima masă a zilei

Specialiștii susțin că momentul ideal pentru a mânca prima masă a zilei este la puțin timp după ora 07:00. În cazul în care vă treziți după ora 08:00, atunci este bine să luați micul dejun până în ora 10:00. Prima masă a dimineții se consumă după cel mult 30 de minute după ce v-ați trezit. Aveți mare grijă, deoarece prima masă este extrem de importantă pentru întreaga zi, scrie BZI.

Cum a reușit să slăbească Monica Anghel. Vedeta a recunoscut: "S-au spus o groază de lucruri neadevărate"

Monica Anghel este una dintre cele mai iubite și celebre cântărețe din țara noastră. Solista, care a câștigat Festivalul Internațional „Cerbul de aur” și care a reprezentat România la Eurovison, alături de Marcel Pavel, a trecut printr-o transformare radicală în ultimii ani, când a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme. Faptul că, într-un timp relativ scurt, a ajuns să aibă cu 30 de kilograme mai puțin a trezit mai multe suspiciuni din partea diverselor persoane, care au acuzat-o pe artistă de faptul că, în realitate, aceasta ar fi apelat de fapt la ajutorul operațiilor de micșorare a stomacului. În exclusivitate pentru Spectacola, Monica Anghel a vorbit despre toate acuzațiile care i s-au adus de-a lungul timpului, dar ne-a spus și ce a hotărât după ce o companie care promovează picăturile de slăbit i-a furat ilegal imaginea. 

"S-au tot spus o groază de lucruri neadevărate"

"Nu e simplu deloc, dar îți trebuie determinare. S-au tot spus o groază de lucruri pe tema asta, lucruri total neadevărate, cum că mi-am tăiat stomacul și mai știu eu ce intervenții de astea chirurgicale mi-am făcut. În urmă cu cinci m-am operat pe coloană și a trebuit să slăbesc ca să pot să fiu sănătoasă, să-mi recuperez piciorul, pentru că am avut o pareză de 98% pe piciorul drept și domnul doctor care m-a operat mi-a spus că trebuie să fac ceva în sensul acesta (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel