TOP 10 cele mai proaste filme ale anului 2012
Data publicării:
Autor: Căloiu Oana
WhatsApp
playingforkeeps
playingforkeeps

Playing for keeps[/caption]

Rottentomatoes, un agregator de recenzii de film din presa britanică și americană, a stabilit, în funcție de numărul de recenzii pozitive și negative, care sunt cele mai proaste și mai dezamagitoare filme din 2012. Printre nominalizări: Playing for Keeps, The Devil Inside și Wrath of the Titans.

1. One for The Money/Face toți banii (vezi trailer) Regie: Julie Anne Robinson Distribuție: Katherine Heigl, Jason O'Mara, Daniel Sunjata, John Leguizamo

Dintre cele 53 de recenzii primite, 52 au fost negative. One for the Money/ Face toți banii este adaptarea unui roman semnat de Janet Evanovich. Divorțată, falită și fără job, protagonista Stephanie Plum (Katherine Heigl) este nevoită să se angajeze la firma de cauțiuni a vărului ei. Prima ei misiune este să dea de urma unui polițist local, dar lucrurile se complică când află că cel pe care îl caută este un fost iubit.

2. Playing for Keeps/Mereu în offside (vezi trailer) Regie: Gabriele Muccino Distribuție: Gerard Butler, Jessica Biel, Catherine Zeta-Jones

Dintre cele 71 de recenzii primite, 69 au fost negative. Gerard Butler joacă rolul unui fost fotbalist care realizează că sportul i-a răpit prea mult din timpul pe care ar fi putut să-l petreacă alături de fiul său. Protagonstul decide să antreneze echipa fiului tocmai pentru a recupera anii pierduți.

3. Silent Hill: Revelation (vezi trailer) Regie: Michael J. Bassett Distribuție: Sean Bean, Radha Mitchell

Dintre cele 50 de recenzii, 47 au fost negative. Revenită pe marile ecrane, seria horror Silent Hill nu a mai speriat pe nimeni. Heather Mason și tatăl ei au fost mereu cu un pas înaintea forței periculoase pe care tânăra nu o înțelege pe deplin. În apropierea celei de-a 18-a aniversare, chinuită de coșmaruri și de dispariția tatălui ei, Heather descoperă că nu este cine crede că este. Revelația o duce tot mai aproape de o lume demonică, în capcana căreia ar putea rămâne prinsă pentru totdeauna.

4. The Cold Light of Day (vezi trailer) Regie: Mabrouk El Mechri Distribuție: Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver

Dintre cele 34 de recenzii, 32 au fost negative. Henry Cavill, Bruce Willis și Sigourney Weaver fac echipă într-un thriller care nu s-a ridicat la înălțimea distribuție. După ce familia sa este răpită în timp unei vacanțe, Will Shaw (Henry Cavill), brokerul de pe Wall-Street, trăiește cel mai negru coșmar. Fără a ști unde îi sunt părinții, tânărul descoperă secretele familiei în momentul în care începe să fie urmărit de mai mulți criminali. Acuzat de crimă de agenții guvernamentali, tânărul pornește în căutarea familiei sale, încercând să îi salveze.

5. The Devil Inside (vezi trailer) Regie: William Brent Bell Distribuție: Fernanda Andrade, Simon Quarterman, Evan Helmuth, Suzan Crowley

Dintre cele 76 de recenzii, 71 au fost negative. The Devil Inside aduce în prim-plan povestea Isabellei, o tânără care descoperă adevăruri șocante despre viața ei, dar și despre viața mamei sale. Isabella a trăit toată viața cu impresia că mama ei a ucis cu brutalitate trei oameni pentru că era bolnavă psihic. Aflând că cele trei crime au avut loc ca urmare a unui ritual de exorcizare, Isabella încearcă să afle adevărul, dar la scurt timp va fi prinsă într-o serie de ședințe de exorcism neautorizate.

6. Alex Cross (vezi trailer) Regie: Rob Cohen Distribuție: Tyler Perry, Matthew Fox, Rachel Nichols

Dintre cele 116 recenzii, 102 au fost negative. Adaptare a cărții lui James Patterson "I, Alex Cross", filmul expune rolul titular al detectivului, care a fost interpretat de Morgan Freeman în celelalte ecranizări - Kiss the Girls și Along Came a Spider. Alex Cross (Tyler Perry) și partenerul său Tommy Kane (Ed Burns) pornesc pe urmele criminalului Michael Sullivan (Matthew Fox). Când Cross îl împiedică pe Sullivan să-și ucidă una dintre victimele sale, criminalul decide să o ucidă pe soția detectivului.

7. Resident Evil: Retribution/ Resident Evil: Răsplata (vezi trailer) Regie: Paul W.S. Anderson Distribuție: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez

Dintre cele 94 de recenzii primite, 73 au fost negative. Resident Evil, franciza care a făcut încasări globale de peste 700 de milioane de $, s-a întors în 2012 cu partea a cincea. Pelicula derulează ideea unui virus mortal lansat de Umbrella Corporation, care devastează planeta, transformând întreaga populație în zombi. Ajutată de prieteni și noi aliati, Alice (Milla Jovovich) luptă să supraviețuiască îndelung pentru a salva o lume ostilă care se afla în pragul distrugerii.

8. Wrath of the Titans/Furia titanilor (vezi trailer) Regie:Jonathan Liebesman Distribuție: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Gemma Arterton

Dintre cele 164 de recenzii primite, 122 au fost negative. Sam Worthington a adus continuarea de la The Clash of the Titans din 2010 - Wrath of the Titans, însă filmul a fost dezamăgitor, impresionând doar la capitolul efecte speciale și CGI. La un deceniu după înfrângerea eroică a monstrului Kraken, Perseu (Sam Worthington), fiul lui Zeus încearcă să-și schimbe viața. Între timp, o luptă pentru supremație se dezlănțuie între Zei și Titani. Perseu pornește încrezător într-o căutare în lumea de dincolo, cu intenția de a-l salva pe Zeus, dejucând astfel planurile Titanilor și salvând omenirea de la distrugere.

9. Total Recall / Memorie Programată (vezi trailer) Regie:Len Wiseman Distribuție: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel

Dintre cele 211 recenzii, 147 au fost negative. Noul Total Recall, cu Colin Farrell în rolul lui Arnold Schwarzenegger, împinge lucrurile la un alt nivel: se intră într-o realitate futuristică, unde asistăm la un război între clasa muncitoare și cea care vrea să controleze Planeta. În lumea lui Douglas Quaid, granița dintre fantezie și realitate devine tot mai neclară, la fel și soarta lui Quaid, care trebuie să-și găsească adevarata identitate și să-și descopere propriul destin.

10. Battleship (vezi trailer) Regie: Peter Berg Distribuție: Taylor Kitsch, Liam Neeson, Alexander Skarsgard

Dintre cele 203 recenzii, 135 au fost negative. Bazat pe jocul clasic de război Hasbro, Battleship îi are ca protagoniști pe: Taylor Kitsch (Hopper), un ofițer în marina americană detașat pe nava USS John Paul Jones; Brooklyn Decker (Sam), fizioterapeută și logodnică a lui Hopper; Alexander Skarsgård (Stone), fratele mai mare al lui Hopper și ofițer aflat la comanda vasului USS Samson.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel