Toni Greblă, prefectul Capitalei, la Interviurile DCNews
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Toni Greblă, prefectul Capitalei
Toni Greblă, prefectul Capitalei
Toni Greblă, prefectul Capitalei, vine la Interviurile DCNews.

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, vine în platotul DCNews TV, unde va aborda cele mai importante subiecte ale momentului.

Interviul va fi difuzat LIVE pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale celor două site-uri, în această seară, 15 noiembrie 2022, de la ora 18:00.

Rămâneți alături de noi!

Prefectul Toni Greblă a sesizat instanţa de judecată în cazul Armand

Ieri, prefectul Toni Greblă a anunţat că a sesizat instanţa de judecată, solicitând anularea celor cinci dispoziţii prin care Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a desemnat în funcţia de manager de proiect şi şi-a majorat indemnizaţia lunară cu până la 30%, precizează Prefectura Capitalei într-un comunicat.

„Urmare a exercitării controlului de legalitate efectuat şi având în vedere raportul Agenţiei Naţionale de Integritate, Prefectul Capitalei a sesizat Tribunalul Bucureşti, solicitând anularea dispoziţiilor nr. 715/18.02.2022, 1708/06.05.2022, 2156/07.06.2022, 2517/05.07.2022 şi 2853/01.08.2022 ca fiind nelegale”, se precizează în comunicatul citat.

Efectele dispoziţiilor sus-menţionate sunt suspendate până la soluţionarea definitivă a cauzei, a transmis Prefectura Bucureşti.

Amintim că Agenţia Naţională de Integritate (ANI) o acuză pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, de conflict de interese administrativ şi incompatibilitate şi anunţă că a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea infracţiunii de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane, întrucât, în exercitarea atribuţiilor de primar, respectiv în perioada februarie – august 2022, a semnat un număr de 5 dispoziţii care au condus la crearea unor venituri suplimentare pentru sine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel