Tone de țuică și vin, confiscate din comunele din Vrancea
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Peste opt tone de țuică și vin au fost confiscate din mai multe localități din județul Vrancea.

Peste opt tone de băuturi alcoolice, ţuică şi vin, au fost indisponibilizate de poliţiştii vrânceni în urma unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor din domeniul producerii, deţinerii şi comercializării alcoolului derulată în patru localităţi din judeţ.

"Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au acţionat pe raza de competenţă pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor din domeniul producerii, deţinerii şi comercializării alcoolului. În urma percheziţiilor, a fost identificată şi indisponibilizată cantitatea totală de 8.300 litri băuturi alcoolice, din care 4.900 litri cu miros şi aspect de ţuică şi 3.400 litri de lichid cu miros şi aspect de vin, din care au fost recoltate probe în vederea analizării conţinutului într-un laborator autorizat, în vederea continuării cercetărilor. Valoarea băuturilor alcoolice indisponibilizate este în cuantum total de 75.000 lei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, agent-şef adjunct Paula Enache.

Potrivit poliţiei, au fost efectuate cinci percheziţii pe raza comunelor Gugeşti, Bordeşti, Obrejiţa şi Slobozia Bradului, cu această ocazie fiind ridicate mai multe înscrisuri.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii prejudiciului cauzat bugetului de stat ca urmare a neachitării taxelor de acciză.

Vezi și: 

Orban: PNL va depune o moţiune de cenzură după alegerile europarlamentare

Orban, planul pentru dărâmarea Guvernului. Lucrurile pe care le-ar schimba dacă ar ajunge la putere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel