Tonciu, Sânziana Buruiană şi Simona Traşcă, interzise în oraşul lui Brâncuşi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
fete-bune-fac-show-la-prima-tv
fete-bune-fac-show-la-prima-tv

Andreea Tonciu, Sânziana Buruiana şi Simona Trască au venit la Târgu-Jiu să filmeze o emisiune, timp în care au făcut nişte remarci răutăcioase la adresa operelor lui Brâncuşi. Autorităţile locale au reacţionat şi cred că cel mai bine ar fi ca cele trei tinere vesele să nu mai pună piciorul în oraşul lui Brâncuşi.

Autor: Romulus Bălăşoiu

În cadrul emisiunii “Fete Bune”, difuzată de un post naţional, vedetele au vizitat staţiunea Săcelu, unde au fost huiduite de turiştii veniţi la tratament.

Ajunse la operele lui Constantin Brâncuşi, unde cele trei s-au apucat să facă aprecieri faţă de capodoperele lui Constantin Brâncuşi. „E o masă din beton. Ce să facem acolo? Să tăcem, fată, că doar e Masa Tăcerii. O masă cu nişte pietre. Putem să ne urcăm pe masă“, este o parte din discuţia avută de cele trei.

Nici Coloana Infinitului nu a scăpat de criticile acestora.

Andreea Tonciu era supărată că în pozele cu Coloana Infinitului, nu se vede toată. „Mi-au spus nişte prieteni că au vrut să o cumpere nişte chineji. În loc să o vândă să ia muţi bani pe ea au pus-o în parcul ăsta“, a spus Simona.

Autorităţile locale au reacţionat şi spun că cele trei nu mai au ce să caute în oraş. În iulie, CRBL s-a fotografiat cu Coloana Infinitului intre picioare. Gestul lui a deranjat foarte multe persoane.După ce a primit câteva sute de telefoane de la locuitorii oraşului, primarul a hotărât împreuna cu consilierii locali să-l declare persona non grata.

Viceprimarul Aurel Popescu a declarat că este vorba despre trei pseudovedete pe care speră să nu le mai vadă în Târgu Jiu, informează Pandurul.ro .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel