Tomac: Singurul pact la care putem adera cu toată convingerea este să scăpăm de acest Guvern
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, susţine că singurul pact la care ar putea adera "cu toată convingerea" ar fi unul referitor la plecarea actualului Guvern, deoarece consideră că PSD "şi-a atins limitele", iar un partid care nu mai poate răspunde aşteptărilor cetăţenilor trebuie să treacă în Opoziţie.

Precizările au fost făcute în contextul în care preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, a propus vineri partidelor parlamentare un pact naţional pentru bunăstarea românilor.

"PSD-ul şi-a atins limitele, nu mai are nici suport popular şi într-un stat democratic, un partid care nu mai poate răspunde aşteptărilor cetăţenilor pleacă în Opoziţie. Acesta este singurul lucru pe care îl poate face util PSD-ul pentru România, astăzi. În rest, chestiuni electorale nu au niciun fel de efect, au venit cu multe promisiuni, nu au fost în stare să şi le pună în aplicare, prin urmare, au fost sancţionaţi de cetăţeni, vor fi sancţionaţi şi la alegerile prezidenţiale şi, din punctul nostru de vedere, singura veste bună pe care o pot primi în această perioadă este ca Guvernul să părăsească Palatul Victoria şi să vină un alt Cabinet, capabil să reclădească încrederea între stat şi cetăţeni. Pentru că Guvernul nu este al PSD, este al României", a declarat Tomac pentru AGERPRES.

În opinia sa, bunăstare înseamnă să avem şcoli bune unde copiii studiază în siguranţă, în condiţiile în care anul şcolar a început cu peste 80% dintre instituţiile de învăţământ fără autorizaţie ISU.

"Bunăstare înseamnă să avem autostrăzi şi linii de cale ferată moderne, bunăstare înseamnă să avem spitale în care oamenii intră cu încredere şi ies trataţi, nu cu mai multe boli, aşa cum se întâmplă de ani buni încoace, indiferent de guvernare. Asta vor românii, asta susţinem şi noi", a mai precizat liderul PMP. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel