Tomac, ironic către "deputatul Victor Ponta"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
ponta-victor
ponta-victor

O scrisoare deschisă a Partidului Mișcarea Populară, semnată Eugen Tomac, i se adresează nu premierului, ci deputatului Victor Ponta sau Victor Viorel Ponta, așa cum Opoziția îl numește pe acesta de ceva timp. 

Eugen Tomac i se adresează premierului, în calitatea lui de "reprezentant al gorjenilor în Parlamentul României", pentru că a "observat că pozițiile dumneavoastră nu sunt întotdeauna convergente cu cele ale premierului Victor Ponta".

Președintele PMP îl roagă să susțină cinci proiecte, pe care "domnul prim-ministru, din motive necunoscute, le respinge sau tergiversează".

Aceste cinci proiecte sunt: "scăderea taxelor consulare pentru cetățenii din Republica Moldova care aplică pentru cetățenia română, introducerea în noul proiect al Constituției, revizuit de domnul Crin Antonescu, a rezultatelor referendumului din 2009, votul prin corespondență pentru românii cu drept de vot care trăiesc în afara granițelor, proiectul de lege privind reorganizarea administrativ-teritorială, o nouă lege a sectorului sanitar".

"Cunoscând influența pe care o aveți asupra premierului Victor Ponta, vă rog, domnule deputat Victor Ponta, să folosiți toate mijloacele pe care le aveți la îndemână, ca deputat al USL, pentru a-l convinge pe primul-ministru de importanța acestor acte normative pentru România", conchide Tomac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel