Data publicării:

Toată atenția este pe o zodie! O să fie ascultată, validată, apreciată. Vin mari schimbări

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Sezonul Berbecului vine cu darurile sale specifice pentru fiecare zodie şi ascendent, în funcţie de casa pe care o luminează intrarea Soarelui în acest semn de foc.

Ce aduce sezonul Berbec pentru fiecare zodie / ascendent

 

Berbec / Ascendent în Berbec

Soarele intră în semnul tău, adică în casa I, care înseamnă înfăţişare, sănătate, vitalitate, noutate, prospeţime şi atenţie asupra ta. Dacă vrei, Soarele se duce în cea mai importantă cameră a ta. Vrei să ieşi din culcuşul tău, să fii văzut, să fii ascultat, validat, apreciat. Este o lună în care trebuie să pui preţ pe fizicul tău, poate începi să faci sport. Este o lună în care poţi să te îmbraci altfel, să te coafezi altfel, o lună în care să te vezi diferit. Să nu uităm că totul porneşte de la sănătate, de la vitalitate şi apoi de la partea asta superficială, de cum te vezi, cum te îmbraci şi cum te manifeşti în lume. Şi Soarele în semnul tău vine cu o doză în plus de curaj şi de impulsivitate.

 

Taur / Ascendent în Taur

Soarele va tranzita casa a 12-a. Pentru tine, începe o perioadă de oboseală, de retragere, de izolare. Începe o perioadă în care vei fi mai atent la problemele de sănătate ale celorlalţi sau începi să gestionezi timpul mult mai bine. Îţi dai seama că trebuie să petreci timp şi cu oamenii dragi şi începi să delegi, să le oferi şi celorlalţi. Îţi atrag atenţia că intrarea Soarelui în casa a 12-a vine şi cu o conjuncţie a Soarelui cu Uranus, ceea ce înseamnă că poţi auzi veşti mai de departe, mai neplăcute despre persoanele dragi, însă poţi să fii pus în faţa faptului că trebuie să renunţi la ceva, fie ceva practic, fie o relaţie, fie ceva care nu îţi mai foloseşte. Adică, unde nu mai creşti în următoarea lună, acolo trebuie să tai ceva. Este o lună în care trebuie să îţi reajustezi somnul şi odihna.

 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Soarele va tranzita casa a 11-a. Tot ce înseamnă social, evenimente, ieşiri cu prietenii. Dintr-o dată, vrei să te conectezi cu oameni, cu oameni noi, vrei să fii mai vizibil, vrei să comunici, vrei să dai mai departe informaţii. Să nu uităm că şi guvernatorul tău, Mercur, va fi acolo. Ţi-aş recomanda ca de pe 20 martie până pe 20 aprilie să îţi pui în valoare toate relaţiile, toate conexiunile şi să îţi faci altele noi. Poate să te gândeşti la viitor, dar să te gândeşti aici şi acum la viitor, nu la un viitor bazat pe ce s-a întâmplat în trecut. O să vezi că vin oameni în jurul tău. Nu îi respinge, nu îi cerceta, nu îi privi cu o urmă de suspiciune. Învaţă să îi accepţi în viaţa ta şi pe urmă să fii atent la ce fac şi cum fac.

Continuarea pentru celelalte zodii, pe astrosens.ro!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel