Toarnă o jumătate de litru de cola în toaletă și vezi ce se întâmplă. Rezultatul e spectaculos
Autor: Nicoleta Baciu | Publicat pe: 20 mai 2022, 11:34
WhatsApp
Toarnă o jumătate de litru de cola în toaletă și vezi vezi de se întâmplă. Rezultatul e spectaculos. Sursa - Pexels
Toarnă o jumătate de litru de cola în toaletă și vezi vezi de se întâmplă. Rezultatul e spectaculos. Sursa - Pexels
Cola nu este doar o băutură răcoritoare, ci poate fi folosită  în multe alte scopuri. Majoritatea dintre noi știu că această băutură face minuni și la combaterea ruginii. Dar știați oare că această băutură ajută și la vindecarea înțepăturilor de meduză? În plus, poate fi folosită și pentru îndepărtarea gumei de mestecat din păr.  

Cola poate fi un adevărat ajutor în gospodărie și vă ajută să economisi mulți bani. De exemplu puteți folosi coca-cola pentru a curăța vasul de toaleta. Sună ciudat, dar citește mai departe dacă ești curios!

Nu mai aruncați mucurile de țigară: vă ajută să scăpați de invazia de insecte din casă

Băutura curăță extrem de bine toaleta. Tot ce trebuie să faci este să torni lichidul în vasul de toaletă. Așteaptă puțin apoi.

Contrar așteptărilor, nu se va întâmpla nimic supranatural: apa din toaletă nu va fierbe, nu te va stropi. Dar dacă lăsați butura să acționeze, veți vedea imediat cum toaleta devine mai curată.  

Băutura este mai eficientă decât multe produse de curățare, dar uneori nu poate face imediat față depunerilor de calcar. De aceea, procedura trebuie repetată de câteva ori.

Pentru a obține un efect maxim, Coca-Cola se lasă pe pereții toaletei toată noaptea. 

Pâinea, un element esențial al alimentației noastre, mai ales pentru o dietă echilibrată

Cola îndepărtează petele de grăsime de pe haine. De asemenea, îndepărtează rugina. Pentru această, scufundă obiectul ruginit într-un bol, adaugă sucul și așteaptă să acționeze. Rugina va dispărea ca prin minune în doar câteva minute.

Cola curăță și petele de calcar: pune puțină Cola pe un prosop curat și șterge chiuveta, dusul, robinetul și cuva de la mașina de spălat.

Nu aruncați tigăile arse: cu un remediu super eficient le puteți recupera în câteva clipe

Băutura, iubită de majoritatea dintre noi, dezgheață parbrizul mașinii iarna. În plus, îndepărtează grăsimea și arsura de pe fundul vaselor de bucătărie.

Cola îndepărtează și guma de mestecat, care s-a lipit din greșeală pe păr. Adaugă puțină Cola pentru a îndepărta cu ușurință guma și nu vei fi nevoită să tai parul.

Ruladă din dovlecei și șuncă: o explozie de arome, cu doar 170 de calorii

Băuturile carbogazoase nu sunt foarte bune pentru sănătate, dar același lucru se poate spune și pentru majoritatea alimentelor. Cola a devenit un agent de curățare eficient datorită prezenței acidului carbonic. Această substanță este formată prin interacțiunea dioxidului de carbon cu aerul și știe cu adevărat să curețe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?