Toader, mesaj pentru Iohannis în plină criză
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
toader - iohannis
toader - iohannis
Tudorel Toader i-a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis, în plină criză provocată de faptul că preşedintele întârzie să ia decizii importante privind numiri şi revocări din funcţii. 

Într-o intervenţie la România TV, ministrul Justiţiei a fost provocat de către Victor Ciutacu să-i transmită un mesaj, în direct, preşedintelui Klaus Iohannis. 

Iată care a fost răspunsul dat de către Tudorel Toader: "Nu ştiu ce mesaj să-i transmit eu preşedintelui pentru că, până la urmă, trebuie să respectăm ierarhia şi raporturile dintre un ministru, fie el al Justiţiei, şi un preşedinte al republicii. Eu, personal, care nu am fost şi nu sunt membru al niciunui partid politic, care am o gândire juridică şi dimensiunea constituţională m-am aşteptat şi mă aştept ca fiecare să-şi cunoască atribuţiile, competenţele şi fiecare să-şi respecte atribuţiile - competenţele pentru că numai atunci statul se va consolida şi va evolua spre statul de drept", a declarat Tudorel Toader. 

"Problema este alta: că sunt foarte mulţi, din păcate, în ţara asta, atât cât cunosc eu, care sunt pe scaune, pe funcţii, pe locuri pentru care nu sunt pregătiţi, nu sunt calificaţi. Ei ajung pe scaunul acela şi trebuie să facă şi ei ceva. Ce? Dacă nu sunt pregătiţi pentru funcţie fac şi ei ceva: ce le spun unii, ce cred ei şi aşa mai departe şi nu prea le iese", a mai declarat Tudorel Toader.

Vezi şi: Mega-protest diaspora: ”Autorizație pentru 400.000 de oameni”

Plan PNL pentru guvernare. Olguța Vasilescu, mesaj furtunos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel