Toader - Dragnea, întâlnire la Parlament. ”Legea e lege!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Tudorel Toader
Tudorel Toader
Tudorel Toader a făcut mai multe declaratii, după prezența sa la Camera Deputaților, în biroul liderului PSD, Liviu Dragnea.

"Am încredere în faptul că Secţia de procurori va găsi interpretarea corectă a OUG în acord cu voinţa legiuitorului delegat. Legea e lege şi trebuie respectată de oricine. Am transmis către procurori un mesaj de încredere în respectarea şi aplicarea corectă a legilor", a declarat ministru Justiției.

Cât despre retroactivitatea legii, acesta a declarat: "Nu vă spun (...) Sunt interpretări diferite ca la orice act normativ. Interpretările se datorează unor abordări diferite (...) Aveţi încredere în interpretarea Secţiei de procurori".

Introducerea articolului 7

"Face parte integrantă din ansamblul reglementărilor (...) Există o lege, 24/2000, privind tehnica legislativă şi articolul 7 se introduce procedurii de legiferare" a spus ministrul. 

În ceea ce priveşte declaraţiile opoziţiei USR, potrivit cărora introducerea articolului 7 ar fi neconstituţional, Tudorel Toader a răspuns ferm: "Sper că nu v-aţi imaginat că eu vin aici şi aduc contraargumente celor din opoziţie".

Citește și: OUG Legile Justiției. Toader: Vreau să transmit procurorilor un mesaj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel