Data publicării:

TM2023. Bejart Ballet Lausanne - în septembrie, pe scena Teatrului Naţional din Timişoara

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
TM2023. Palatul Culturii din Timisoara/ foto Agerpres
TM2023. Palatul Culturii din Timisoara/ foto Agerpres
Iubitorii de balet sunt invitaţi pe 19 septembrie, la Timişoara, în sala Teatrului Naţional "Mihai Eminescu'', la un spectacol susţinut de compania de renume internaţional Bejart Ballet Lausanne.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Timişoara, ca parte a programului "Îndrăzneşte!/Dare!", componentă "Timişoara, Capitală Europeană a Culturii".

"Timişoara atrage nume mari de pe scena culturală internaţională, în anul Capitalei Culturale. Urmează un maraton de colaborări de top în această vară. Violonistul David Garrett sau actorul american John Malkovich sunt doar două dintre numele mari, care pun Timişoara pe harta culturală internaţională. Trupa de balet Bejart Ballet Lausanne completează oferta unei stagiuni culturale efervescente la Timişoara. De altfel, 90% dintre timişoreni consideră Capitala Culturală un eveniment cu care Timişoara se poate mândri", a spus primarul Dominic Fritz, potrivit unui comunicat de presă.

Citiți mai departe pe Spectacola.ro: https://www.spectacola.ro/tm2023-bejart-ballet-lausanne-in-septembrie-pe-scena-teatrului-national-din-timisoara_30994.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel