Țiuitul în urechi, semn al creșterii spirituale?
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Se spune că țiuitul în urechi ar fi un indiciu al comunicării cu lumea de dincolo. 

Ți s-a întâmplat vreodată să simți un fior rece pe șira spinării, să amețești brusc fără să te miști sau să auzi un țiuit persistent în urechi în timp ce te afli într-un loc liniștit? Ei bine, se spune că aceste experiențe ar putea fi semne ale unei evoluții spirituale.

Potrivit surselor de la Higher Perspectives, țiuitul în urechi este adesea considerat un semn al trezirii spirituale. Acest fenomen este adesea întâlnit în rândul celor care se angajează într-un proces de dezvoltare spirituală, indiferent de calea pe care au ales-o. Acest sunet persistent poate indica faptul că persoana a devenit mai conștientă și mai sensibilă la energiile din mediul înconjurător.

Mesaj din "cealaltă" lume?

Țiuitul în urechi poate fi interpretat ca un mesaj din lumea de dincolo. I se mai spune și "cântecul îngerilor". Se crede că ar putea fi o formă de contact de la o persoană dragă sau, în funcție de intensitatea și caracteristicile sunetului perceput, ar putea furniza indicii despre viitor. De exemplu, un sunet înalt care urmează un sunet puternic ar putea fi interpretat ca un semn că urmează să ai noroc în viață. În schimb, o intensitate scăzută a sunetului ar putea să servească ca un avertisment, indicând prezența unor energii negative în mediul înconjurător, arată un studiu realizat de profesorii de la Harvard.

La fel, dacă simți un țiuit în urechea dreaptă, acesta îți atrage atenția asupra prezentului. Se spune că trebuie să devii mai ambițios, să fii mai puternic în fața adversarilor, să îți duci la capăt proiectele și să te concentrezi mai mult pe dezvoltarea ta spirituală sau emoțională atunci când auzi țiuitul doar în dreapta. În schimb, dacă auzi un țiuit în urechea stângă, atunci trebuie să îți asculți intuiția și să ții cont de cele mai arzătoare dorințe ale tale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel