Titi Aur: Pe autostrăzile din România e imposibil de circulat corect. Pentru mine e un stres să conduc pe autostradă
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Foto ilustrativ de Taras Makarenko de la Pexels
Foto ilustrativ de Taras Makarenko de la Pexels
Expertul în conducere preventivă Titi Aur a dezvăluit că pentru el e un adevărat coșmar să conducă pe autostrăzile din România. Titi Aur i-a desființat pe „parveniții” care conduc agresiv pe autostradă.

Șofatul pe autostradă a fost abordat de Titi Aur în emisiunea DC Conducem de la DC News, moderată de Florin Răvdan. 

Expertul în conducere preventivă a dezvăluit cât de dificil e pentru el să conducă regulamentar pe autostrăzile din România și a fost necruțător cu teribiliștii care conduc agresiv pe banda doi.

„Pentru mine e un stres maxim să circul pe autostradă. Pentru că pe banda unu circulă vehicule mai lent decât ar trebui să circule. Și am fost în weekend când nu erau camioane, doar autoturisme. Multe mașini merg mult mai încet decât ar trebui în mod firesc să circuli pe autostradă. Adică merg cu 90 km/h. Eu vreau să merg pe autostradă cu aproximativ 130 km/h. Dar este imposibil.

Pentru că pe banda unu circulă mașinile lente, iar pe banda doi sunt „nebunii” care vor să meargă cu viteză foarte mare. Și sunt agresivi, vin în spate, fac cu farurile. Ei sunt incomodați de mine care merg cu 130 km/h pe banda doi, pentru că pe banda unu aș fi nevoit să merg cu 90 km/h”, a precizat Titi Aur.

„Când e coloană de mașini pe banda unu, cei agresivi vin în viteză, vor să frânez, să reduc viteza la 90 km/h și să mă dau să treacă ei cu 190 km/h. Și atunci fac un slalom pe autostradă. (...) Evit să mă cert dar sunt șoferi care conduc agresiv, vin cu viteză în bara mea. Când mă uit în oglindă văd doar mașini scumpe, cu xenoane, nu mașini de amărâți. Ci de oameni parveniți. O spun cu toată răspunderea, sunt niște parveniți. Pentru că un om civilizat care a făcut bani și are o mașină bună nu se comportă așa. Ei sunt cei care nu înțeleg că soarta le-a oferit o mașină scumpă, dar nu e șoseaua lor”, a conchis Titi Aur. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel