Titanic în versiune 3D a fost lansat la Londra - VEZI TRAILER-UL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
kate
kate

Premiera mondială a Titanicului în versiune 3D a reunit la Londra, alături de regizorul James Cameron, și  actorii  Kate Winslet şi Billy Zane, două dintre starurile filmului lansat în urmă cu 15 ani.

[caption id="attachment_170292" align="alignleft" width="300" caption="Kate Winslet, la premiera filmului Titanic 3D"][/caption] "Am lucrat din greu pentru a face din această conversie în 3D o adevărată bijuterie şi s-ar putea crede că filmul a fost turnat astfel încă de la bun început", a declarat James Cameron pentru postul de televiziune Sky News, în faţa Royal Albert Hall din Londra, unde a avut loc premiera mondială a lungmetrajului.

Această nouă versiune a filmului "Titanic" a fost lansată la 15 ani după cea originală - al doilea film din box office-ul mondial, cu încasări de peste 1,8 miliarde de dolari, după "Avatar", regizat de acelaşi James Cameron. Filmul "Titanic" a fost recompensat cu 11 premii Oscar.

Lansarea acestei versiuni 3D are loc într-o perioadă în care se comemorează centenarul naufragiului celebrului pachebot, care s-a scufundat în Oceanul Atlantic, în aprilie 1912.

"Acest film aduce o altă dimensiune. Este o experienţă foarte diferită. Ai cu adevărat impresia că te afli pe vapor, cu apa care ţâşneşte de peste tot în jurul tău", a spus actriţa Kate Winslet, care a declarat că nu va uita însă niciodată filmările din 1997.

Partenerul ei din film, actorul american Leonardo DiCaprio, nu a putut să asiste la această premieră, pentru că "are mult de lucru", a precizat actriţa britanică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel