TIR răsturnat pe DN6. Șoferul era beat
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Un TIR s-a răsturnat în această după-amiază pe Drumul Național 6 în județul Giurgiu. Șoferul se afla sub influența alcoolului. 

Accidentul a avut loc în localitatea Ghimpați din județul Giurgiu. Șoferul, în vârstă de 49 de ani din Constanța se afla băut la volan. A pierdut controlul TIR-ului și s-a răsturnat. 

"În această perioadă desfăşurăm acţiuni de control în trafic al camioanelor, dar un şofer de TIR din Constanţa care transporta cereale a ajuns singur în atenţia poliţiştilor după ce nu a adaptat viteza într-o curbă pe DN 6 Alexandria-Bucureşti, a ajuns pe contrasens şi s-a răsturnat cu TIR-ul şi întreaga încărcătură. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,88 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat în urma analizei cu alcooltestul, motiv pentru care a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi recoltarea probelor biologice", a declarat Emanuela Sârbu, purtător de cuvânt al IPJ Giurgiu.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pe numele șoferului. TIR-ul a fost ridicat de pe șosea cu ajutorul unei macarale da mare tonaj. 

Vezi și: Boris Johnson, noul prim-ministru al Marii Britanii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel