TIR răsturnat pe DN 15, în Harghita. Șoferul a decedat. Trafic îngreunat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Un grav accident de circulație a avut loc în această seară în județul Harghita. 

UPDATE: Şoferul tirului care s-a răsturnat, joi seara, pe DN15, în localitatea Tulgheş, a decedat, a anunţat Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita.

Potrivit sursei citate, autotrenul încărcat cu materiale textile s-a răsturnat în afara părţii carosabile, la aproximativ doi metri diferenţă de nivel, iar şoferul a suferit leziuni incompatibile cu viaţa.

Echipajele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el, cel mai probabil bărbatul decedând în urma impactului.

- Știrea inițială - 


Echipaje medicale intervin joi seara în localitatea Tulgheş, pe DN 15, unde un tir s-a răsturnat iar şoferul a rămas încarcerat, scrie Agerpres. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, la faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie din Corbu, cu o autospecială, cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, o autospecială de descarcerare grea de la Detaşamentul de Pompieri Gheorgheni, fiind anunţat şi Serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă Tulgheş.

Autotrenul este încărcat cu materiale textile. Traficul în zona accidentului se desfășoară cu dificultate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel