Ținuta la control. Tendințe de rochii de mireasă pe care trebuie să le știi dacă te căsătorești în 2023 / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Florin Burescu, designer vestimentar, este invitatul Rominei Băluță, duminică de la ora 13:00, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, de la Spectacola și DC News.     

Dacă urmează să te căsătorești în 2023, te poți inspira din tendințele acestui an și poți îmbina elementele moderne cu cele clasice în alegerea ținutei. Unele stiluri de rochii de mireasă sunt mereu la modă, pe când altele vin și pleacă, noile tendințe evoluând în lumea mireselor la fel ca în cazul oricărui alt tip de modă. Florin Burescu, designer vestimentar, ne-a dezvăluit cum ne alegem rochia de mireasă perfectă, precum și tendințele de rochii de mireasă la modă, de anul acesta.

Tendințe de rochii de mireasă pe care trebuie să le știi dacă te căsătorești în 2023

„Când vorbesc de tendințele anului 2023, îmi dau seama că nu s-au schimbat foarte multe lucruri, în comparație cu anul trecut. Nu sunt foarte multe schimbări și nu sunt schimbări majore. Se poartă în continuarea rochiile elegante și rafinate. Au dispărut puțin aceste rochii provenite din zona orientală foarte încărcate, foarte voluminoase, extrem de accesorizate, care, pe lângă rochia în sine, care este deja un accesoriu, miresele mai vin si cu accesorii precum cercei, coliere, diademe, iar în cazul acesta dau mult prea multă informație, într-un timp foarte scurt sau pe un corp nu foarte generos. Se păstrează și anul acesta eleganța, în privința rochiilor de mirese. Aici vorbesc de aplicații din dantelă, foarte puțin rochiile integral din dantelă, poate puțină dantelă discretă. Se merge în continuare pe mătase și tul.”, a spus designerul vestimentar Florin Burescu. 

Cum îți alegi corect rochia de mireasă, pentru a arăta ca o prințesă în ziua nunții, aflați duminică, de la ora 13:00, din emisiunea care va fi transmisă pe canalul de Youtube Spectacola și DC NEWS, dar și pe paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și DC News TV.

Emisiunea „Ținuta la control” își propune să dezvăluie cum să fii mereu în trend, greșeli și sfaturi. Să arăți tot timpul încântător este o adevărată provocare, dar totul poate deveni mult mai simplu pentru tine, dacă ai grijă să nu faci anumite greșeli vestimentare. Moda poate fi considerată o artă, dar, în același timp, este accesibilă oricui, iar principiile de bază pot fi învățate de toată lumea, cu puțin exercițiu și dedicare.

Pentru a ne susține vă rugăm să vă abonați dacă nu ați făcut-o deja, să apăsați butonul de like și să distribuiți mai departe dacă vă place emisiunea noastră. Vă mulțumim!

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania

  

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en

Site: https://www.spectacola.ro/

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel