Ținuta la control: Denim în 2023. Tendințele de anul acesta în materie de blugi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Andrei Mocanu, stilist vestimentar, este invitatul Rominei Băluță, duminică de la ora 13:00, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, de la Spectacola și DC News. 

Blugii sunt elemente esențiale din garderobă care pot fi purtate în cele mai diverse combinații, potrivite oricărui sezon. Uneori, stilurile se schimbă în funcție de tendințe, dar unele piese vestimentare rămân atemporale. Denimul este prietenul oricărei femei, fiind o alegere la îndemână indiferent de outfit-ul pe care îţi doreşti să îl creezi. Investiția în perechea potrivită de blugi poate face o femeie să arate și să se simtă incredibil.

Andrei Mocanu, stilist vestimentar, este invitatul Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Ținuta la control”, duminică de la ora 13:00, acolo unde va dezvălui care sunt noile tendințe în materie de denim.

 Tendințele de anul acesta în materie de denim

”Denimul este prezent în fashion și în tendințe de secole, de când a apărut până în prezent și va continua să fie așa. Este un material care nu o să se demodeze niciodată, care se interpretează de la an la an, cu care poți să fii foarte creativ, poți face foarte multe ținute și, evident că nu lipsește din garderoba unei persoane. Nu cred că există vreo persoană care să nu aibă măcar un articol vestimentar din denim în garderobă. ” ne-a dezvăluit stilistul vestimentar, Andrei Mocanu. 

Care sunt noile tendințe în materie de denim, dar și ce tip de blugi nu mai sunt la modă anul acesta, aflați duminică, de la ora 13:00, din emisiunea care va fi transmisă pe canalul de Youtube Spectacola și DC NEWS, dar și pe paginile de Facebook Spectacola și DC News, dar și DC News TV.

Emisiunea „Ținuta la control” își propune să dezvăluie cum să fii mereu în trend, greșeli și sfaturi. Să arăți tot timpul încântător este o adevărată provocare, dar totul poate deveni mult mai simplu pentru tine, dacă ai grijă să nu faci anumite greșeli vestimentare. Moda poate fi considerată o artă, dar, în același timp, este accesibilă oricui, iar principiile de bază pot fi învățate de toată lumea, cu puțin exercițiu și dedicare.

Pentru a ne susține vă rugăm să vă abonați dacă nu ați făcut-o deja, să apăsați butonul de like și să distribuiți mai departe dacă vă place emisiunea noastră. Vă mulțumim!

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201 

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania  

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/ 

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola 

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en 

Site: https://www.spectacola.ro/ 

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel