Ținta lui Blaga: PDL va depăși PNL la europarlamentare
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
blaga
blaga

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marți, că partidul pe care îl conduce va obține un scor mai bun decât PNL la alegerile europarlamentare din 2014. Vasile Blaga estimează că va obține un procentaj de 20%. 

Vasile Baga a precizat că PDL este pe un trend bun. El își bazează afirmația pe unele sondaje comandate de către democrat liberali, care arată că partidul pe care-l conduce se situează la 18% în preferințele electorale.

"Motivele nu mai contează" "Niciodată nu am vorbit de procente înaintea unor alegeri, deşi am condus toate campaniile electorale. Nu fac această gafă ca să vin şi să anunţ eu procentul. (...) Nu am făcut niciodată lucrul acesta, dar eu cred că un scor de peste 20% este un scor accesibil partidului şi va fi un scor bun, un scor de etapă al unui partid greu încercat care, stabilizând România, a fost aspru sancţionat. Motivele nu mai contează. Privim spre viitor şi am convingerea că ne vom face datoria ca partid de opoziţie, că vom veni nu numai cu critici, normale, pentru că în fiecare zi ne dau ocazia. Uitaţi-vă numai astăzi, discuţiile despre regionalizare în USL, despre descentralizare", a spus preşedintele PDL, potrivit Agerpres.

"Cred că ne vom atinge obiectivul"

Vasile Blaga a adăugat că "Liberalii se cer din toţi rărunchii să fie daţi afară de la guvernare, cel puţin Antonescu, că ştie că e mai greu în primăvară dacă nu pleacă acum. Vin facturile la iarnă şi promisiunile electorale nu plătesc facturi. (...) Deci, despre asta este vorba. Cred că ne vom atinge obiectivul de etapă şi un partid cu peste 20% este un partid important".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel