Data publicării:

Tinerii de la Untold au spus cine ar vrea să fie președintele României în anul 2024. Tare sau ce? / video

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru
Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru
Cine ai vrea să fie președintele României în anul 2024?

Aceasta a fost întrebarea care le-a fost adresată tinerilor de la Untold 2024. Ce au răspuns ei? Iată câteva nume pe care le-au dat: Tzancă Uraganu, Marius Șumudică, Bobonete, Gigă Hagi, Dana Budeanu, Andreea Tonciu, Horațiu Mălăele, Faiăr Silviu, Rava, Smiley, Florin Salam, Viorica Dăncilă, Albert NBN, Dorian Popa, Liviu Vârciu, OG Eastbull, Mihai Bendeac, Vali Vijelie, Mircea Bravo, Marilu Dobrescu, Vladimir Putin, Selly, Vadim Tudor.

 

Tinerii au răspuns pentru Stan și Asociații. 

 

VEZI ȘI: Andrei Caramitru, după controversa cu Gheboasă și tinerii de la Untold: De 3000 de ani, bătrânii spun că „se duce lumea de râpă“ cu fiecare generație - https://www.dcnews.ro/andrei-caramitru-dupa-controversa-cu-gheboasa-si-tinerii-de-la-untold-de-3000-de-ani-batranii-spun-ca-se-duce-lumea-de-rapa-cu-fiecare-generatie_925410.html

 

VEZI ȘI: UNTOLD 2023 și Gheboasă - Dovada ipocriziei totale are milioane de vizualizări. Oripilații care se dau de ceasul morții ar trebui să vadă asta / video - https://www.dcnews.ro/untold-2023-si-gheboasa-dovada-ipocriziei-totale-are-milioane-de-vizualizari-oripilatii-care-se-dau-de-ceasul-mortii-ar-trebui-sa-vada-asta-video_925418.html

Untold este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din România. Acesta are loc în fiecare vară în Cluj-Napoca, un oraș din Transilvania. Evenimentul este cunoscut pentru a atrage artiști de top din întreaga lume, care interpretează diverse genuri muzicale, cum ar fi muzica electronică, pop, rock, hip-hop și multe altele.

Untold Festival s-a născut în 2015 și, de atunci, a crescut în popularitate și amploare, devenind unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din Europa de Est. Sute de mii de participanți, atât din România, cât și din străinătate, se adună pentru a se bucura de muzică, atmosferă prietenoasă și momente de neuitat.

Organizatorii Untold pun un accent puternic pe producția spectaculoasă și experiența în cadrul festivalului, adăugând la linia impresionantă de artiști, scenografii unice, efecte vizuale impresionante și zone tematice interesante pentru participanți.

Datorită popularității sale, Untold a contribuit semnificativ la promovarea turismului în Cluj-Napoca și a adus un impact economic pozitiv în zonă, devenind un reper cultural important în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel