Tinerii care au omorât în bătaie un bărbat în Crângaşi, arestaţi preventiv
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @daniel-007
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @daniel-007
Cei doi tineri acuzați de uciderea unui bărbat în bătaie în Parcul Crângași au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile

Conform unor surse judiciare, marți seara, în jurul orei 20:26, în Parcul Crângași, mai multe fete, însoțite de doi băieți de 16 și 20 de ani, au așteptat o altă fată cu intenția de a o agresa.

Fata care urma să fie bătută a aflat despre cele ce urmau, așa că a venit la întâlnire însoțită de partenerul mamei sale, un bărbat de 46 de ani.

Fetele din cele două grupuri au discutat pașnic, dar băieții au început să se certe cu bărbatul de 46 de ani. Disputa a escaladat rapid într-o confruntare fizică. Băieții au luat niște araci de lemn de pe trotuar și l-au lovit de mai multe ori pe bărbat, în special în zona capului. Din cauza rănilor suferite, acesta a decedat.

Numeroase persoane, inclusiv pietoni și șoferi, au fost martori la agresiune

Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, actele de violență au început pe trotuarul de lângă parc și au continuat până în mijlocul unei intersecții. Acolo au fost administrate loviturile care au dus la moartea bărbatului. Numeroase persoane, inclusiv pietoni și șoferi, au fost martori la agresiune.

În spațiul public a fost difuzată o filmare realizată de la bordul unei mașini aflate în trafic, care surprinde atacul tinerilor asupra bărbatului, acesta fiind căzut pe carosabil în timpul agresiunii.

Cei doi tineri au s-au predat singuri la Secţia 20 Poliţie şi şi-au recunoscut vinovăţia în timpul audierilor, conform Agerpres.

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat din București a fost omorât în bătaie, în fața Parcului Crângași, de doi tineri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel