Tineri din PNL, petrecere cu dansuri pe mese într-un club din Capitală, după Congres - VIDEO
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 29 sep 2021, 11:32
WhatsApp
Tineri din PNL, petrecere cu dansuri pe mese într-un club din Capitală, după Congres / Foto: Pixabay
Tineri din PNL, petrecere cu dansuri pe mese într-un club din Capitală, după Congres / Foto: Pixabay
Mai mulți tineri din PNL au dat o petrecere într-un club din capitală, după Congresul din 25 septembrie.

Tinerii liberali din Cluj au dat o petrecere în plină pandemie. Aceștia au petrecut într-un club din Capitală atunci când au venit la Congresul PNL.

O angajată a Primăriei Cluj-Napoca, membră PNL, s-a urcat pe o masă în club și a început să danseze lasciv. Toată atmosfera a fost întreținută și de alcool. Filmarea cu liberalii, care au petrecut într-un club din Capitală, a apărut în presa locală. În imagini apar funcționari ai Primăriei Cluj-Napoca, dar și consilieri locali.

Cine sunt tinerii liberali

Tânăra care dansează lasciv este Delia Mesaros. Aceasta este membru PNL și inspector de specialitate la Serviciul de evenimente din Primărie, potrivit Realitatea Plus.

Alături de ea mai dansează provocator și consiliera locală Flavia Ibranyi, dar și consilierul local, liberalul Bogdan Covaliu. Tinerii liberali din Cluj au venit în București pentru a participa la Congresul PNL, unde a fost ales președintele partidului, Florin Cîțu. 

PNL, amendat cu 10 mii de lei pentru organizarea Congresului

PNL a primit ieri o amendă de 10 mii de lei pentru organizarea Congresului, transmite Realitatea Plus. Reamintim că, în data de 25 septembrie, PNL a organizat Congresul în care s-a ales noul șef al partidului. Evenimentul a fost organizat la Romexpo, într-un spațiu închis, unde au participat aproximativ 5.000 de oameni, asta deși România este în plin val 4 al pandemiei COVID.

Decizia de a organiza Congresul cu atât de mulți oameni într-un spațiu închis a fost dur criticată.

Congres PNL, distanţare şi măşti. Ce s-a văzut la fața locului

"Având în vedere că este gălăgie şi e greu să te înţelegi unul cu altul în aşa o hărmălaie vorbind cu masca la gură, sunt şi momente în care delegaţii aflaţi la ROMEXPO îşi dau masca sub barbă pentru a se face înţeleşi. Sunt puţini cei care au măşti FPP 2, majoritatea sunt cu măşti simple şi, având în vedere că lucrările congresului vor dura ore bune, ducându-se chiar spre orele serii, situaţia se poate complica din punct de vedere al siguranţei în context Covid, dacă oamenii nu-şi schimbă măştile la câteva ore şi dacă le tot pun prin buzunare atunci când ies din sală şi le pun la loc la gură şi nas când revin în sală. 

În exterior, acolo unde sunt terasele cu grătare, cafea, băuturi răcoritoare, nu se poartă masca şi e foarte aglomerat." semnala DC NEWS în ziua Congresului PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?