Tinctura care te vindecă de o mulțime de boli. Cum o prepari
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tinctura care te vindecă de o mulțime de boli. Cum o prepari / Foto: Pixabay, de Erin Stone
Tinctura care te vindecă de o mulțime de boli. Cum o prepari / Foto: Pixabay, de Erin Stone
Există o tinctură benefică pentru vindecarea unui număr foarte mare de boli.

Este vorba despre tinctura din rădăcină de consolă. Aceasta ajută la vindecarea facturilor de oase, dureri de gât, amputare a membrelor și chiar cu subțierea țesutului osos, dureri la nivelul brațelor și picioarelor după fracturi și îndepărtare de gips, dureri în partea inferioară a coloanei vertebrale și leziuni ale vertebrelor, dureri de umeri, coate și genunchi, probleme datorate osteoporozei, amorțeală a picioarelor, hemoroizi, gute, artrită și chiar în cazul tulburărilor circulatorii, scrie healthyandnaturallife.com. Toate tipurile de răni, mușcături, vânătăi, răni, pot fi tratate cu tinctură din rădăcină de consolă.

Rădăcina de consolă conține hormonul auxină care creează cu ușurință țesutul nou, astfel încât rănile se pot vindeca rapid, iar alantoina ca ingredient activ principal al rădăcinii, îmbunătățește regenerarea țesuturilor. Tinctura este de neînlocuit în inflamația tendoanelor, artrită (inflamația articulațiilor), distorsiunea (luxație, entorsă), contuzie, hematom (echimoze), tromboflebită (inflamație a venelor) și altele.

Tinctura de consolă ocupă un loc de cinste în produsele cosmetice pentru față și mâini. Una dintre proprietățile acestei tincturi este aceea că reînnoiește și regenerează pielea lăsată și ridată. După utilizarea îndelungată a tincturii pe pielea feței și a mâinilor, acestea se regenerează complet. Tinctura de consolă pare să fie eficientă și în cazul bolilor neuroinflamatorii.

„Tintura de consolă ascunde o putere uimitoare"

 Pacienții, care sunt tratați ani de zile fără succes prin toate mijloacele posibile pentru boli ale articulațiilor și reumatism, trebuie să încerce tinctura de consolă care îi va ajuta rapid”, spune Maria Treben în cartea „Plantele farmaciei lui Dumnezeu”.

Rețeta: Cum prepari tinctura din rădăcină de consolă

Pune 100 de grame de rădăcină de consolă în 700 ml de țuică tare sau alcool. Ia sticla și pune-o pe orizontală într-un loc întunecat, timp de 14 zile. Agitați sticla la fiecare a treia zi. După 14 zile, se strecoară și se păstrează într-o sticlă de sticlă închisă la culoare, la loc răcoros.

Ungeți zona afectată cu această tinctură, de trei ori pe zi. Specialiștii susțin că nu există nicio persoană care să nu fi simțit beneficiile tincturii. Această tinctură este foarte lipicioasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel