Tina Turner, la un pas de moarte. Salvator, soțul ei
Autor: Sebastian Florea | Publicat pe: 06 oct 2018, 17:41
WhatsApp
Tina Turner a suferit un transplant de rinichi, donatorul fiind chiar soţul ei.

Tina Turner a dezvăluit că soţul ei i-a salvat viaţa, oferindu-se să-i doneze un rinichi, informează sâmbătă Press Association. Artista, în vârstă de 78 de ani, a suferit un transplant, după ce se lupta de mai multă vreme cu o boală de rinichi.

În autobiografia sa 'Tina Turner: My Love Story', vedeta povesteşte cum atunci când sănătatea a început să i se deterioreze, soţul său i-a fost alături, oferindu-se să îi doneze un rinichi. Cântăreaţa, care s-a căsătorit în 2013 cu Erwin Bach, directorul unei case de discuri cu 16 ani mai tânăr decât ea, a mărturisit că în decembrie 2016 'rinichii săi funcţionau doar în proporţie de 20%, iar starea lor se deteriora rapid'.

'Erwin m-a şocat spunându-mi că vrea să-mi doneze un rinichi. Nu puteam să cred şi sunt momente când încă nu pot să cred. Am fost copleşită de generozitatea ofertei sale', mărturiseşte artista în memorii.

'Când s-a gândit la viitorul său, s-a gândit la mine. 'Viitorul meu este viitorul nostru' mi-a spus el', a adăugat artista. Tina, care a avut anterior o căsătorie abuzivă cu Ike Turner, îşi încheie autobiografia cu o pledoarie pentru donarea de organe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?