Tina Turner, la un pas de moarte. Salvator, soțul ei
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Tina Turner a suferit un transplant de rinichi, donatorul fiind chiar soţul ei.

Tina Turner a dezvăluit că soţul ei i-a salvat viaţa, oferindu-se să-i doneze un rinichi, informează sâmbătă Press Association. Artista, în vârstă de 78 de ani, a suferit un transplant, după ce se lupta de mai multă vreme cu o boală de rinichi.

În autobiografia sa 'Tina Turner: My Love Story', vedeta povesteşte cum atunci când sănătatea a început să i se deterioreze, soţul său i-a fost alături, oferindu-se să îi doneze un rinichi. Cântăreaţa, care s-a căsătorit în 2013 cu Erwin Bach, directorul unei case de discuri cu 16 ani mai tânăr decât ea, a mărturisit că în decembrie 2016 'rinichii săi funcţionau doar în proporţie de 20%, iar starea lor se deteriora rapid'.

'Erwin m-a şocat spunându-mi că vrea să-mi doneze un rinichi. Nu puteam să cred şi sunt momente când încă nu pot să cred. Am fost copleşită de generozitatea ofertei sale', mărturiseşte artista în memorii.

'Când s-a gândit la viitorul său, s-a gândit la mine. 'Viitorul meu este viitorul nostru' mi-a spus el', a adăugat artista. Tina, care a avut anterior o căsătorie abuzivă cu Ike Turner, îşi încheie autobiografia cu o pledoarie pentru donarea de organe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel