Timişoara fierbe. Suporterii echipei ies în stradă după retrogradarea formaţiei de suflet
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
suporteri_timisoara
suporteri_timisoara

Dezamăgiţi de hotărârea FRF care trimite echipa de pe Bega direct în Liga a II-a, suporterii timişoreni vor organiza un miting miercuri, de la orele 19.oo, în centrul oraşului.

Suporterii bănăţeni consideră un abuz faptul că echipei FC Timişoara nu i-a fost acordată licenţa pentru sezonul 2011/2012, urmând ca astfel să fie retrogradată din primul eşalon.

Consternaţi după ce au aflat că echipa lor, care în ultimul sezon s-a bătut la titlu în Liga I, va ajunge într-un eşalon inferior, din cauza neacordării licenţei, fanii formaţiei FC Timişoara vor protesta în stradă. Ei consideră că FRF a comis un abuz şi, deşi sunt resemnaţi că nu vor putea schimba nimic, vor să arate că sunt alături de club.

"Am înţeles ce se întâmplă, dar vrem măcar să se ştie că nu putem rpmâne indiferenţi. Suntem alături de club, de jucători, de conducere, dar am vrea ca şi mesajul nostru să fie înţeles ca atare. E greu de acceptat ce s-a spus azi, dar nu avem ce face, se pare", a spus Paul Prodana, unul dintre liderii Commando Viola Ultra Curva Sud, pentru www.fortaviola.ro.

Conform directorului de licenţiere al FRF, Viorel Duru, decizia Comisiei de Apel a SNLC este definitivă şi neatacabilă, FC Timişoara urmând să evolueze din sezonul viitor într-un eşalon inferior. Bănăţenii au termen până pe 6 iunie să depună dosarul de licenţiere pentru Liga a II-a, iar dacă acesta va fi din nou respins, în sezonul viitor vor evolua în al treilea eşalon.

Citeşte şi:

Fanii Timişoarei au scris “Balada retrogradării”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel