TikToker MORT. A fost găsit la finalul filmului de stafful cinematografului
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Un tânăr ce crea TikTok-uri a fost găsit mort, alături de prietena sa, într-o sală de cinematograf. 

Un cunoscut creator de conținut de pe TikTok a murit în urma unor răni suferite la vizionarea unei pelicule din California. Se pare că în cadrul aceluiași incident, o altă femeie a murit, scrie CNN. Anthony Barajas, de 19 ani, a decedat sâmbătă dimineață, a comunicat Departamentul de Poliție Corona. 

„Adresăm condoleanțele noastre prietenilor și familiei”, scria în comunicatul Poliției. 

Barajas, împreună cu un prieten, Rylee Goodrich, se aflau pe platourile „The Forever Purge”, la cinematograful Regal Edwards din Corona. Cei doi au mers împreună să vadă filmul, iar la final staff-ul i-a găsit pe ambii împușcați. Goodrich a murit pe loc, iar Barajas a fost transportat la spital.

Cauțiune de 2 milioane de dolari pentru făptaș

Joseph Jimenez, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat pentru că ar avea legătură cu dubla crimă. Cauțiunea acestuia a fost ridicată la valoarea de 2 milioane de dolari, iar acuzațiile pentru acestuia sunt crimă, tentativă de crimă și jaf. Biroul procuraturii urmează să adauge încă o acuzație de crimă în dosarul lui Jimenez. 

Jimenez a fost găsit de poliție în casa sa din El Cerrito, o parte neoficială a orașului Corona. La fața locului a fost făcută o percheziție domiciliară, găsind arma folosită de criminal, dar și mai multe dovezi care să ajute ancheta. 

Puțini martori ai crimei

În sala de cinema erau mai puțin de 10 persoane când Goodrich și Barajas au fost împușcați, însă nu s-a putut stabili dacă crima a avut loc în timpul filmului sau la final. Compania care deține cinematograful a fost contactată de presă, însă nu a fost oferit niciun răspuns. Poliția crede că Jimenez a acționat singur, fără a-și cunoaște în prealabil victimele. Jimenez avea, la rândul său, un bilet la filmul „The Forever Purge”.    

„Este o întâmplare nefericită. Opinia publică chiar caută motivul din spatele crimei. Până acum nu pare a fi vreun motiv. A fost un atac neprovocat”, a declarat Paul Mercado, căpitanul Departamentului de Poliție din Corona. 

Se pare că Jimenez a plecat cu o serie de lucruri aparținând victimelor sale, dar se pare că jaful nu a fost motivul principal al crimei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel