TikTok testează posibilitatea ca utilizatorii să posteze videoclipuri de o oră - pentru a continua să depășească YouTube
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: @Nitish Guptaa / Pixabay
Sursa Foto: @Nitish Guptaa / Pixabay
Tik Tok testează posibilitatea ca utilizatorii să încarce videoclipuri de o oră. 

Este cunoscut pentru conținutul său scurt și la obiect. Dar se pare că TikTok ia o abordare asemănătoare cu a celor de la YouTube în noul său test. Aplicația a confirmat că testează posibilitatea ca utilizatorii să încarce videoclipuri de o oră. 

Noua opțiune a fost observată pentru prima dată de consultantul în social media, Matt Navarra, care a postat o captură de ecran pe Threads. 

Cu toate acestea, mulți utilizatori TikTok sunt sceptici în legătură cu actualizarea, unul dintre ei explicând: "Nu îmi țin telefonul în mână pentru a urmări un TikTok de 60 de minute. Abia urmăresc videoclipurile de 10 minute până la capăt".

În prezent, majoritatea utilizatorilor TikTok pot posta videoclipuri cu două lungimi diferite. Cele create chiar pe aplicație pot avea o durată de până la un minut, în timp ce cele încărcate din altă parte pot avea până la trei minute. 

Matt Navarra a accesat Threads pentru a anunța noul test, scriind: "TikTok testează acum încărcarea de videoclipuri de 60 de MINUTE". Între timp, în captura de ecran a funcției se poate citi: 'Încărcați videoclipuri de până la 60 de minute!'

Videoclipurile în format mai lung ar putea contribui la atragerea creatorilor care, în mod normal, își postează conținutul pe YouTube

Asigurați-vă că aplicația dvs. este actualizată, apoi încercați din aplicație sau de pe desktop pe tiktok.com. Vorbind cu TechCrunch, TikTok a confirmat că testează această opțiune de video de lungă durată.Funcția este disponibilă pentru un "grup limitat de utilizatori de pe anumite piețe", deși alte detalii rămân neclare în această etapă. 

Videoclipurile în format mai lung ar putea contribui la atragerea creatorilor care, în mod normal, își postează conținutul pe YouTube, cum ar fi gurus ai machiajului sau bucătari în devenire. 

De asemenea, ar putea permite găzduirea pe TikTok a unor episoade complete de programe TV, potrivit TechCrunch. Site-ul subliniază că anul trecut, Peacock a pus la dispoziție primul episod din „Killing It” pentru a fi vizionat gratuit pe TikTok, deși împărțit în cinci părți. 

"Dacă TikTok va lansa videoclipurile cu limită de încărcare de 60 de minute, rețelele nu vor mai fi nevoite să împartă un episod în mai multe părți", precizează TechCrunch. 

Ca răspuns la postările lui Matt Navarra, mulți utilizatori s-au întrebat de ce TikTok testează această opțiune, unul dintre ei numind-o "atât de inutilă". 

Un altul a adăugat: "Ar trebui să fie ceva ATÂT de captivant pentru ca eu să mă uit la tot!", conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel