Tiger Woods se antrenează. La NOUĂ luni de la accidentul de mașină, Woods revine (VIDEO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Instagram - Tiger Woods
Instagram - Tiger Woods
Sportivul Tiger Woods a postat un clip video care îl surprinde antrenându-se la nouă luni de la accidentul său. 

Tiger Woods a postat duminică o scurtă înregistrare video în care apare lovind mingi de golf pe un teren de antrenament, la nouă luni după ce a suferit răni grave la picior, care au necesitat o intervenție chirurgicală, în urma unui accident de mașină, în sudul Californiei, transmite Mediafax. 

"Fac progrese", a scris Woods în postarea sa de pe Twitter, fiind prima dată când a fost văzut lovind cu o crosă de golf, de la accidentul din februarie.

Speranțe de revenire

Videoclipul amplifică speranțele că americanul în vârstă de 45 de ani poate reveni în competițiile de golf, după ce accidentul a ridicat îndoieli cu privire la posibilitatea ca el să mai joace vreodată. Anterior, el a fost nevoit să se retragă din acest sport în urma unei serii de accidentări, inclusiv a unei intervenții chirurgicale la spate.

„Ne place să te vedem!", s-a scris pe contul oficial de Twitter al echipei americane Ryder Cup Team, ca răspuns la înregistrarea video. „Continuă @TigerWoods, cu toții te încurajăm".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Tiger Woods (@tigerwoods)

Tiger Woods conducea cu 140 de kilometri la oră

Tiger Woods conducea aproape de dublul limitei de viteză de 45 mph (72 km/h), când a suferit accidentul de mașină, în februarie, potrivit șefului poliției din Los Angeles, informează BBC Sports. Jucătorul de golf, în vârstă de 45 de ani, a suferit un accident de mașină cumplit, în luna februarie, paramedicii și pompierii făcând atunci eforturi mari pentru a-l descarcera din epava mașinii sale.

Potrivit poliției, mașina lui Woods a părăsit carosabilul cu o viteză de aproximativ 84-87 mph (135-140 km/h) și s-a rostogolit de mai multe ori, relatează Mediafax. 

Woods a fost eliberat din spital la începutul lunii aprilie, după ce a suferit o serie de răni grave. Șeriful șef al statului Los Angeles, Alex Villanueva, a declarat, citat de BBC Sports: "Principalul factor care a cauzat accidentul fost conducerea cu o viteză neadaptată pentru condițiile de trafic și incapacitatea de a controla virajele la acea viteză."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel