Tiger Woods, criticat de fostul său antrenor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jucătorul american de golf Tiger Woods a fost criticat, marţi, de fostul său antrenor Hank Haney, aflat în centrul unui scandal ca urmare a remarcilor sale cu caracter rasist şi sexist la adresa jucătoarelor sud-coreene din circuitul feminin de golf (LPGA), informează AFP. 

'Incredibil cum Tiger Woods a devenit o autoritate morală în chestiunea legată de femei', a scris Haney pe contul său de Twitter, făcând referire la infidelităţile şi divorţul ultra mediatizat în 2009 al fostului nr.1 mondial.

'Am lucrat timp de şase ani cu Tiger şi nu m-a auzit nici măcar o dată să fac remarci sexiste şi rasiste. Dar în afara faptului că a câştigat 15 titluri de Mare Şlem, el ştie acum să citească gândurile oamenilor?', s-a întrebat Haney. Acest tweet este urmarea unei reacţii a lui Woods, care a salutat, recent, concedierea lui Haney de la postul de radio la care era angajat după remarcile sale la adresa jucătoarelor sud-coreene.

'Nu putem aborda viaţa în acest fel', a regretat Woods. Haney este în centrul unui scandal după ce a pronosticat săptămâna trecută victoria unei tinere jucătoare sud-coreene la US Open 2019, fără a fi capabil să citeze un nume. 'Nu aş putea să vă dau un nume din cele şase sud-coreence din circuitul LPGA. Dar, dacă aş putea să-l spun, aş spune că se numeşte Lee. Nu cunosc prenumele lor, dar sunt sigur că v-am dat numele bun', a declarat antrenorul la radioul pentru care lucra. Ulterior, acesta şi-a cerut scuze. Dar a doua zi după victoria sud-coreencei Lee Jeong-eun, duminica trecută, la US Open, Haney a reamintit că a văzut corect. 'Felicitări lui Jeongeun Lee pentru frumoasa sa victorie la US Open. Cine a făcut cel mai bun pronostic?', a scris el pe Twitter, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel