Tiger Woods conducea cu 140 de kilometri la oră în momentul în care a suferit accidentul care l-a ținut în spital
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Tiger Woods, externat de mai puțin de o săptămână din spital, conducea mașina în care a suferit accidentul grav cu 140 de kilometri pe oră. 

Tiger Woods conducea aproape de dublul limitei de viteză de 45 mph (72 km/h), când a suferit accidentul de mașină, în februarie, potrivit șefului poliției din Los Angeles, informează BBC Sports. Jucătorul de golf, în vârstă de 45 de ani, a suferit un accident de mașină cumplit, în luna februarie, paramedicii și pompierii făcând atunci eforturi mari pentru a-l descarcera din epava mașinii sale.
Potrivit poliției, mașina lui Woods a părăsit carosabilul cu o viteză de aproximativ 84-87 mph (135-140 km/h) și s-a rostogolit de mai multe ori, relatează Mediafax. 

Woods a fost eliberat din spital la începutul acestei luni, după ce a suferit o serie de răni grave. Șeriful șef al satului Los Angeles, Alex Villanueva, a declarat, citat de BBC Sports: "Principalul factor care a cauzat accidentul fost conducerea cu o viteză nesigură pentru condițiile de trafic și incapacitatea de a negocia virajele la acea viteză."

Mașina lui Woods a trecut de linia de demarcație a drumului și a ieșit în afara acestuia, oprindu-se la peste 100 de metri de locul părăsirii carosabilului, lovind în cale un copac și rostogolindu-se de mai multe ori, în apropierea zonei Ranchos Palos Verdes.
Americanul a suferit fracturi deschise la picior, precum și alte leziuni la picior și la gleznă. În plus, pe lângă viteza de 140 km/h cu care a lovit parapetul drumului, șeriful Villanueva a adăugat că viteza estimată cu care vehiculul a lovit copacul a fost de 75 mph (aproximativ 120 km/oră)”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel