Țigări de contrabandă reținute cu focuri de armă, la Suceava
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Țigări de contrabandă reținute cu focuri de armă, la Suceava / Imagine de Aamir Mohd Khan de la Pixabay
Țigări de contrabandă reținute cu focuri de armă, la Suceava / Imagine de Aamir Mohd Khan de la Pixabay
Un transport ilegal de câteva mii de pachete de țigări a fost deturnat de polițiștii de frontieră suceveni, la finele săptămânii trecute.

Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, un echipaj de la Sectorul Poliției de Frontieră (SPF) Brodina a observat, sâmbătă, în jurul orelor prânzului, trei persoane care se deplasau de la frontiera de stat spre interiorul țării cu colete voluminoase, pe direcția localității Costileva de Sus, scrie Monitorul de Suceava.

Imediat, polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea suspecților efectuând somații legale prin voce, însă aceștia au abandonat coletele și au fugit. În aceste condiții, polițiștii de frontieră au tras trei focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată fugarii nu s-au oprit, dispersându-se în direcții diferite.

În apropiere au fost descoperit trei colete, care au fost transportate la sediul Sectorului, unde în urma inventarierii au fost înregistrate trei mii de pachete cu țigări de proveniență ucraineană. Ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava a precizat că țigările, în valoare de 35.100 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat. 

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel