TIFF caută o Marilyn Monroe de Cluj. Cine poate participa la casting
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Clujencele care seamănă cu Marilyn Monroe sunt invitate la un casting organizat de echipa Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF). Preselecţia are loc la Casa TIFF (pe strada Universităţii nr. 6) începând de joi, 11 februarie, până sâmbătă, 13 februarie, în fiecare zi între orele 14,00 şi 19,00. 

Criteriul esenţial este asemănarea cu vedeta de film, în special în rolul din 'The Seven Year Itch', în care apare celebra scenă a grătarului de la metrou, cea în care faldurile de un roşu aprins ale rochiei personajului sunt umflate de aer. În anii care au urmat, acel cadru din film a devenit una dintre cele mai reprezentative imagini ale lui Marilyn.

Preselecţia este deschisă tuturor celor care vor avea domiciliul stabil în Cluj în următoarele luni, fără a fi nevoie de experienţă anterioară în lumea filmului sau a teatrului, scrie Agerpres.

Marilyn Monroe este ultimul personaj căutat în cadrul unei campanii iniţiate de TIFF în luna decembrie 2015. De atunci, peste 60 de persoane s-au prezentat la castinguri şi au fost alese pentru roluri dintre cele mai diverse, de la Harry Potter la Forrest Gump sau Amélie Poulain.

Căutarea continuă acum cu un singur personaj - Marilyn Monroe. Toate persoanele selectate vor participa la un proiect marca TIFF, care va fi anunţat înainte de următoarea ediţie a festivalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel