Ți-ai cumpărat un telefon și nu știi ce să faci cu cel vechi? Vezi 5 idei foarte bune
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu
Telefoanele au devenit tot mai performante și mai ieftine în ultimii ani, iar mulți utilizatori își schimbă dispozitivul aproape la fiecare 12 luni, lăsând în urmă un gadget fără mari probleme.

The Verge a alcătuit o listă scurtă cu câteva motive pentru a ține telefonul vechi atunci când ați achiziționat unul nou-nouț. Bineînțeles, o excepție constă în starea telefonului vechi: un ecran spart sau o baterie moartă nu îi mai lasă prea multă utilizabilitate în cazurile de mai jos.

Ține-l pentru la nevoie

Când vine vorba de tehnologie, produsele nu sunt făcute să țină o viață. Astfel, telefonul nou-nouț poate să se strice oricând și este bine ca oricând să avem o alternativă pe care să o utilizăm în caz că se strică. În cazul în care țineți telefonul vechi, aveți toate datele și aplicațiile deja încărcate.

O telecomandă în plus

Mulți oameni preferă să folosească telefonul mobil în loc de telecomandă pentru televizoarele smart sau alte dispozitive din această gamă. Astfel, puteți ține telefonul vechi pentru a controla canalele sau următorul film pe care vreți să-l vizionați pe Netflix.

O cameră web capabilă

Pandemia a afectat serios felul în care lucrăm, iar noua „normalitate” a devenit munca de acasă. Pentru conferințele de la serviciu, camera laptopului nu poate fi mereu îndeajuns de clară, iar persoanele care au un desktop fără cameră se pot baza pe vechiul telefon. Există multe ghiduri pe internet prin care telefonul poate fi transformat în cameră web, mai ales că aceste produse sunt foarte căutate online.

Un prim telefon pentru copii

Chiar dacă ați achiziționat un nou telefon cu cele mai bune funcții de pe piață, asta nu înseamnă că vechiul telefon este de aruncat la gunoi. Copiii care abia intră în lumea tehnologiei se pot bucura de dispozitivul vechi al dumneavoastră fiindcă nu au nevoie de aceleași caracteristici complicate.

O donație însemnată

Există multe fundații de caritate care sunt foarte bucuroase să vă scape de vechiul telefon mobil. Odată ce ați șters toate datele de pe el, puteți să-l donați într-un scop nobil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel