Thriller în Roma - Juventus. Echipa lui Mourinho a pierdut dramatic după ce a condus cu 3-1 / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Thriller în Roma - Juventus. Echipa lui Mourinho a pierdut dramatic după ce a condus cu 3-1 / Video
Thriller în Roma - Juventus. Echipa lui Mourinho a pierdut dramatic după ce a condus cu 3-1 / Video
AS Roma și Juventus Torino au oferit un meci spectaculos în etapa cu numărul 21 din Serie A. 

Roma a condus cu 3-1, în minutul 70, dar finalul a fost un adevărat thriller. Juventus Torino a reușit să răstoarne tabela și a obținut o victorie importantă în lupta pentru locurile de Champions League, scor final 3-4!

Mourinho: Mă omoară golul doi reușit de ei! Suntem fricoși, fragili psihic, avem complexe

'Au fost 70 de minute de control total. Am jucat foarte bine atât în prima repriză, cât și în a doua parte. Ne-am descurcat foarte bine. Apoi, am căzut psihic! Colaps!', a spus Mourinho.

'Mă omoară golul doi reușit de ei! Gyan a făcut un joc atât de bun, mai ales că e un copil (n.r. - Felix Afena-Gyan - 18 ani), eu îl schimb, iar jucătorul care intră în locul lui (n.r. - Eldor Shomurodov) greșește imediat. Nu l-a ajutat pe fundașul lateral.  Este o problemă pentru jucătorii mei să gestioneze astfel de rezultate, 3-1, 3-2. Suntem fricoși, fragili psihic, avem complexe', a mai declarat Mourinho, după meci.

AS Roma - Juventus Torino, scor 3-4. VIDEO:

După această victorie senzațională, Juventus se află pe locul 5 în clasament, cu 38 de puncte. AS Roma este pe locul 7, cu 32 de puncte.

Mourinho l-a convins cu prognoza meteo pe Tammy Abraham să lase Chelsea pentru AS Roma: Vrei să te bucuri și de niște soare sau vrei să stai numai în ploaie?

Jose Mourinho, revenit în Serie A în vara anului trecut, a dezvăluit cum l-a convins pe Tammy Abraham să plece de la Chelsea Londra. Fotbalistul a arătat cum a decurs conversația cu care Jose Mourinho l-a convins să semneze cu formația italiană.

'Vrei să te bucuri și de niște soare sau vrei să stai numai în ploaie?

'Cred că primul lucru pe care Mourinho mi l-a zis, atunci când am răspuns la telefon, a fost ceva de genul: 'Vrei să te bucuri și de niște soare sau vrei să stai numai în ploaie?' A fost amuzat.', a spus Tammy Abraham. Vezi știrea aici!

Citește și: Cum i-a îndeplinit Ronaldo visul unei fetițe care a invadat terenul pentru a primi tricoul lui. Ce le-a spus stewarzilor care au prins-o / VIDEO

Citește și: "Documentul secret" căutat de procurorii italieni în dosarul de fraudă de la Juventus

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel