Thor: Ragnarok, pe primul loc în box office
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Lungmetrajul "Thor: Ragnarok", ce prezintă noile aventuri ale personajelor din universul Marvel, s-a menținut pe prima poziție în box office-ul nord-american pentru al doilea weekend consecutiv după ce a obținut încasări de 56,6 milioane de dolari.

Acest film, cel de-al treilea dintr-o serie dedicată aventurilor personajului Thor, zeul nordic al fulgerului și tunetului, interpretat de actorul australian Chris Hemsworth, a obținut de la lansare încasări de 211,6 milioane de dolari pe plan mondial.

Pe locul al doilea în box office-ul nord-american s-a clasat filmul "Daddy's Home 2", o comedie cu Mark Wahlberg și Will Ferrell, care a obținut în weekendul premierei încasări de 30 de milioane de dolari.

Lungmetrajul "Murder on the Orient Express", noua adaptare cinematografică a romanului polițist omonim scris de Agatha Christie, lansat la sfârșitul săptămânii trecute, completează podiumului, clasându-se pe locul al treilea cu încasări de 28,2 milioane de dolari.

Pe locul al patrulea, în coborâre cu două poziții față de săptămâna trecută, se află filmul "A Bad Moms Christmas", o nouă comedie ce prefațează sezonul Crăciunului, care a obținut încasări de 11,5 milioane de dolari în cel de-al doilea weekend de proiecții în cinematografele din Statele Unite și Canada.

Filmul "Jigsaw", cel de-al optulea opus din franciza horror omonimă, a coborât două locuri până pe poziția a cincea, obținând încasări de 3,4 milioane de dolari în al treilea weekend după lansare, relatează Agerpres.

Topul 10 din box office-ul nord-american este completat de următoarele filme:

6 — "Tyler Perry's Boo 2! A Madea Halloween": 2 milioane de dolari (45,9 milioane de dolari în patru săptămâni)

7 — "Geostorm": 1,5 milioane de dolari (31,6 milioane de dolari în patru săptămâni)

8 — "Blade Runner 2049": 1,4 milioane de dolari (88 milioane de dolari în șase săptămâni)

9 — "Happy Death Day": 1,3 milioane de dolari (54,9 milioane de dolari în cinci săptămâni)

10 — "Lady Bird": 1,2 milioane de dolari (1,8 milioane de dolari în două săptămâni).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel