Theodor Paleologu: Cred că voi fi marele câştigător al Convenţiei Naţionale a PDL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
THEODOR PALEOLOGU - ORDONANTA - ACTORI
THEODOR PALEOLOGU - ORDONANTA - ACTORI

Deputatul democrat-liberal Theodor Paleologu consideră că va fi marele câştigător al Convenţiei Naţionale a PDL, care va avea loc pe 14 mai, dubliniind că „cine nu are nimic de pierdut are totul de câştigat“. „În cazul meu orice vot în plus este o mare victorie“, a explicat Paleologu.

Deputatul democrat-liberal consideră că PDL poate recupera încrederea pierdută, având în vedere linia strategică pe care a propus-o. În opinia sa, PDL poate recâştiga încrederea în electorat, în special în zona liberală, în zona de dreapta.

Moţiunea promovată de deputatul democrat-liberal Theodor Paleologu se bazează în special pe politici urbane, dar şi din alte domenii, după cum a declarat marţi, la Reşiţa, candidatul la preşedinţia acestei formaţiuni politice. „Aceste domenii se referă la cercetare, inovare, implicarea economiei în cercetare, cultură şi educaţie, industriile culturale, patrimoniu, domenii care pot fi puse împreună, sub o umbrelă comună, pentru a fi finanţate altfel, mai generos, de către stat“, a precizat Theodor Paleologu.

Paleologu a afirmat că a venit la Reşiţa pentru a-şi prezenta moţiunea, deoarece vicepreşedintele PDL, Sorin Frunzăverde, şi-a adus contribuţia, de-a lungul anilor la dezbaterile interne ale partidului, dar şi pentru a obţine votul de la filiala din Caraş-Severin. „Sper ca pe 14 mai să fie cel puţin câteva persoane din Caraş-Severin, privind spre viitor. Dacă este să adiţionăm segmentele cărora mă adresez cu precădere, reiese o minoritate consistentă“, a spus deputatul democrat-liberal, referindu-se la cei mai nou veniţi în partid, cei care vin din orizonturi politice variate ale dreptei româneşti, din organizaţiile de tineret, de femei, precum şi cei preocupaţi de cultură, de educaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel