Theo Rose, însărcinată cu Anghel Damian? Brenciu deja le-a transmis felicitări
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
sursa: Spectacola
sursa: Spectacola
Deși știrea nu a fost confirmată de viitorii părinți, Horia Brenciu deja le-a transmis felicitări lui Theo Rose și lui Anghel Damian.

Potrivit surselor din anturajul celor doi, Cancan scrie că vedeta se află în primul trimestru de sarcină și ar urma să nască la sfârșitul lunii iunie, anul viitor! Mai mult decât atât, Theo se declară apropiaților îndrăgostită până peste cap de Anghel Damian și susține că nu a trăit o iubire atât de intensă niciodată, mai notează sursa citată.

Sursele Cancan informează că Theo Rose deja se confruntă cu stări de rău, întâlnite deseori în cazul sarcinilor la început. Mai mult decât atât, sâmbăta trecută, în data de 12 noiembrie, cântăreața urma să întrețină atmosfera la Bruxelles, însă din cauza grețurilor și vărsăturilor, Theo Rose a refuzat să se prezinte în Belgia. În acest caz, a fost nevoie să fie înlocuită de Pollysor, o altă cântăreață aflată în „aria de acoperire” a lui Boier Bibescu.

Băieții din trupa lui Theo Rose sunt nedumeriți cu privire la planul profesional pe care-l aveau cu a lor solistă. Totul din cauza managerului Boier Bibescu care i-a informat pe toți că Theo Rose nu va mai lua cântări.

Boier Bibescu n-o mai lăsa pe Theo Rose la nunți

Managerul le-ar fi spus băieților din bandul condus de Theo Rose că actuala parteneră a lui Anghel Damian este acum om de televiziune și nu și-ar mai putea permite să meargă să interpreteze manele sau muzică de petrecere la nunți.

Totul ar fi de fapt un pretext, încercând să mascheze astfel vestea sarcinii lui Theo, iar asta pentru că nu știe cum să gestioneze situația deocamdată.

Așa că trupa lui Theo Rose se gândește serios să caute o altă solistă, având în vedere că nu se vor putea baza în perioada următoare pe Theo, scrie Cancan.

Horia Brenciu deja a transmis un mesaj de felicitare:

„Theo Rose, “Dacă ai ști” cât mă bucur că vei deveni mămică și vom avea un nepoțel. Felicitari ție și salutări cordiale tatălui! Mă gândesc la nume, daaa?”

Rămâne de văzut dacă Theo Rose va confirma știrea.

VEZI ȘI: Bogdan de la Ploiești nu vrea să se căsătorească: De ce să fac păcatul ăsta?

Bogdan de la Ploiești nu vrea să se căsătorească.

Bogdan de la Ploiești nu vrea să se căsătorească: „Nu pot să fac păcatul ăsta". Mai exact, cântărețul a spus că nu vrea, în biserică, să jure că va fi fidel unei singure femei.

De asemenea, Bogdan de la Ploiești a zis că nu crede în iubire, ci consideră că respectul este mult mai important. „Respectul este mai important decât iubirea și dacă există respect, putem construi lucruri foarte mari”, a zis cântărețul.

Din câte știu, atunci când te căsătorești trebuie să intri în biserică și să faci un jurământ. Și atunci, eu de ce să fac păcatul ăsta?

„Nu vreau să mă căsătoresc. Din câte știu, atunci când te căsătorești trebuie să intri în biserică și să faci un jurământ. Și atunci, eu de ce să fac păcatul ăsta? Nu cred că voi găsi femeia pentru care merită să jur pentru că știu cum sunt eu. Nu cred că există bărbat care să nu calce strâmb, măcar o dată, de două ori. Șmecheria este să nu afle persoana de lângă tine. Consider că toți mai călcăm strâmb, motiv pentru care nu vreau să jur în biserică faptul că nu voi face.”, a zis Bogdan de la Ploiești, la Kanal D, în emisiunea Teo show. 

„Eu am alte principii. Nici în iubire nu prea cred. Eu, decât să spun „te iubesc”, mai bine îți dau o floare. Respectul este mai important decât iubirea și dacă există respect, putem construi lucruri foarte mari. Am nevoie de o persoană care să mă înțeleagă, care să mă sprijine și să îmi ofere liniște. Pentru mine, liniștea este esențială. Fără liniște nu pot să fac treabă. Și trebuie să fiu foarte, foarte înțeles. Poate există o astfel de persoană”, a mai spus cântărețul la Kanal D.

Bogdan de la Ploieşti este unul dintre maneliştii momentului din România. Are doar 26 de ani şi o mulţime de colaborări cu artişti mega-cunoscuţi din domeniul în care activează, printre care şi cu mentorul său, Florin Salam. Înainte de a se apuca de muzică, Bogdan de la Ploieşti, pe numele său real Bogdan Marian Aldea, a fost fotbalist. El a făcut performanţă la categoria sa de vârstă, câştigând trofee cu echipa naţională a României de juniori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel