Testul banal al Reginei Elisabeta a II-a care face furori la Casa Regală britanică. Dacă îl treci, poți avea parte de o surpriză
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Regina Elisabeta a II-a este o personalitate regală plină de surprize. Are gusturi foarte personale și pretenții pe care personalul ei îl respectă cu sfințenie. Excentricitățile sale variază de la păstrarea unei relații strânse cu câinii săi, până la respectarea unui protocol de siguranță alimentară care să prevină otrăvirea monarhului, printre o lungă listă de preferințe.

Puțină lume știe că cine vrea să facă parte din personalul de curățenie al Reginei Elisabeta a II-a, trebuie mai întâi să treacă un test banal. Doar că nouă din 10 candidați îl pică! 

Pentru a găsi candidatul perfect, echipa personală a Reginei are propriile trucuri, notează El Confidencial.

Tracey Waterman, cel care se ocupă de recrutarea candidaților, a explicat că „unul dintre testele pe care îmi place să le fac pentru a vedea dacă un candidat acordă atenție detaliilor este să pun o muscă moartă în șemineu sau pe covor”.

"Odată ce musca este plasată strategic, îl aduc pe candidat în cameră. Din zece candidați, doar unul se va apleca să ridice insecta. Acesta va fi căștigătorul care va face parte din echipa de curățenie", dezvăluie Waterman.

Secretul pe care regina Elisabeta a II-a nu-l spune niciodată când călătorește și de ce nu îl dezvăluie 

Regina Elisabeta a II-a nu dezvăluie niciodată care este mâncarea ei preferată. Nici liderilor din alte țări, nici oamenilor din jurul său. Gordon Rayner, un jurnalist care a contorizat călătoriile reginei în străinătate ani de zile, explică de ce: „Dacă ai spune că ai o mâncare preferată, ți-ar servi întotdeauna asta”.

În ciuda acestui fapt, se știe că regina Elisabeta a II-a are o slăbiciune culinară: tortul de ciocolată cu biscuiți.

Darren McGrady, care a fost bucătarul personal al monarhului, spune că regina mănâncă acest dulce în fiecare zi. Și Prințul William îndrăgește acest desert delicios. 

Cum se prepară Tortul de ciocolată cu biscuiți

Ai nevoie de:

1/2 linguriță de unt pentru ungerea tigăii

230g biscuiți sau fursecuri dulci

100g unt nesărat, înmuiat

100g zahăr granulat

100g ciocolată neagră

Pentru glazură:

230g ciocolată neagră pentru glazură

30g ciocolată pentru ornat

Mod de preparare:

Unge o formă de tort cu unt și așaz-o pe o tavă acoperită cu o foaie de copt. Sfărâmă biscuiții în bucăți de mărimea migdalelor și pune-i deoparte. Într-un castron mare, amestecă untul și zahărul până când amestecul începe să se subțieze.

Topește cele 100 de grame de ciocolată neagră și adaugă-le în amestecul de unt. Pune apoi oul și omogenizează toate ingredientele. Scufundă la final bucățile de biscuiți până când toate sunt acoperite cu amestecul de ciocolată.

Răstoarnă amestecul în forma de tort pregătită. Încearcă să umplimi toate golurile care se pot forma la baza tortului, deoarece acesta trebuie să susțină întreaga greutate a desertului. Lasă tortul la frigider timp de cel puțin 3 ore pentru a se răci.

Între timp, topește cele 200 de grame de ciocolată neagră într-o oală pe care o așezi pe aragaz, la foc mic. 

Scoate forma de tort și pune-o pe un suport. 

Toarnă ciocolata topită peste tort și netezește blatul și părțile laterale cu ajutorul unui cuțit. Lăsă ciocolata să se întărească la temperatura camerei. Cu ajutorul unui cuțit, desprinde părțile laterale ale tortului și pune-l cu grijă pe un platou.

Topește cele 30 de grame de ciocolată rămasă și folosește-le pentru a decora partea superioară a tortului. Când glazura se întărește, porționează cu grijă desertul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel