Teorie conspiraționistă: există o legătură între dușuri și război
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Val Vâlcu
WhatsApp
Prosoapele și halatul de baie vor fi mereu moi și pufoase. Respectați aceste reguli și renunțați la balsam. Sursa - Pexels
Prosoapele și halatul de baie vor fi mereu moi și pufoase. Respectați aceste reguli și renunțați la balsam. Sursa - Pexels
Cine a prezis încă de acum 10 ani criza din energie? Nu e un strateg militar, nici vreun cititor în stele, ci o întreagă industrie.

Germania a raționalizat apa caldă, ajunsă un lux în vreme de război energetic, Olanda recomandă cetățenilor duș cu apă rece, Elveția, dușurile în doi. Pentru cei care locuiesc singuri sau cu părinții e destul de compilcat. N-ar fi mai simplu dacă ar face duș la două zile, câte o persoană, în loc să facă zilnic câte doi?

De fapt, industria cosmetică a venit cu soluția, încă de acum un deceniu. Conspiraționiștii vor întreba: de unde știau că urmează un război în Ucraina, atunci când au lansat pe piață deodorantul cu efect 48 de ore? De ce nu era bun deodorantul clasic, cu acoperire de 24 de ore? Făceau duș la două zile, aveau apă caldă cu porția, cumva, știau că Putin se pregătește de atac?

Și ca să înțeleagă și cenzorii Facebook că textul de mai sus e o ironie, nu o conspirație, uite încă una: o prompteriță spunea zilele trecute că a venit în România ”celebra divizie 101 aeroportuară”. Practic, îi batem cu docherii și stewardesele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel