Teoria Conspirației, distrusă de liderul masonilor din România. Relația dintre BOR și Masonerie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Illuminati
Illuminati
Relația dintre Masonerie și Biserică apare în mute teorii ale conspirației. În general, aceste teorii spun că masoneria este o forță ocultă care se opune Bisericii și credinței în Divinitate.

Marele Maestru al MLNR, Conf. Dr. Radu Bălănescu, a declarat pentru DC NEWS că Biserica Ortodoxă Română este importantă și că cine atacă Biserica, nu dorește binele țării. Astfel, teoria conspirației creată în jurul relației dintre Biserică și Masonerie este contrazisă, chiar de liderul masonilor din România.

”Este un proiect extraordinar de important pentru România, Catedrala Neamului. Trebuie ridicată, trebuie dusă până la Capăt. Biserica Ortodoxă Română este foarte importantă în contextul eruopean și mondial. Cum să ataci Biserica? S-a întâmplat și asta. Poate să o atace cineva care vrea binele țării? Niciodată?

Avem relații de normalitate cu BOR. Eu sunt un foarte bun creștin ortodox. Nu avem niciun fel de problemă.  Se renovează Biserici, ajutăm la renovarea lor. Nimic ne la locu lui. Trăim în deplinul respect al instituțiilor din România. Toate religiile sunt respectate”, a spus Radu Bălănescu.

Declarația începe de la minutul 57.14.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel