Teoria celor trei mari iubiri în viață. TU la a câta ești acum?
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Fiecare poveste de iubire pe care o trăim reprezintă o etapă din viața noastră. Odată cu tranzitul lui Venus în Pești, vă prezentăm teoria celor trei iubiri.

Există o teorie comform căreia în viață ne întâlnim cu trei mari iubiri.

Prima iubire este cea care ne face să acționăm impulsiv, să facem lucruri prostești. A doua este precum o luptă și scoate din noi atât ce este mai bun cât și ce este mai rău. În sfârșit, a treia iubire este cea care vine în mod natural și în care nu mai simțim nevoia să ne zbatem, ci doar să ne sprijinim reciproc.

Prima iubire

Romantică, dar și cu accente dramatice, trăiești cu senzația că ar putea dura o eternitate, e genul de iubire pentru care ai da orice ca să o păstrezi nici nu mai contează ce sacrificii se nasc în calea ei, ce principii se încalcă pentru ea, căci tu ești sigur(ă) că l-ai găsit pe El, că ai găsit-o pe Ea. Aceasta e iubirea care te face să te maturizezi.

A doua iubire

De data aceasta, înveți mai multe despre tine, aproape că îți dai seama că prin ea ajungi să te cunoști mai bine pe tine însuți decât pe partenerul tău și îți dai seama că tu ai nevoie de altceva, ai nevoie să poți avea încredere în acel om, însă afli asta pe calea cea grea, deoarece e o iubire foarte dramatică. Îți spui mereu că va veni acel final fericit pe care îl tot aștepți, dar nu faci decât să o dai din rău în mai rău. Și asta se întâmplă până înțelegi că te afli într-un cerc vicios, într-o relație toxică ce te consumă.

Continuarea AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel