România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 17 sep, 18:18
Teodorovici cere DEMISIA ministrului ANISIE: Mă gândeam că prostia și incompetența se vor opri la...
FOTO AGERPRES
Senatorul Eugen Teodorovici i-a cerut, public, demisia ministrului Educației, Monica Anisie. 

„ANISIE = DEMISIE‼️”, așa începe senatorul Eugen Teodorovici postarea în care îi cere ministrului Educației, Monica Anisie, să-și dea demisia. 

În continuare, Teodorovici afirmă că „mă gândeam că prostia și incompetența se vor opri la incapacitatea de a găsi #SOLUȚII pentru reducerea numărului de ore, astfel încât să nu facem din copii niște manechini purtători de măști. Văd însă că măsurile de distrugere a învățământului continuă, acum orientându-se asupra acelor activități desfășurate în afara școlilor atât de către elevi, cât și de către profesori, instructori, antrenori și alte cadre special pregătite, uniți de o #PASIUNE comună (pentru că de altfel de recompense nu putem vorbi!), indiferent că ne referi la domeniul artistic, sportiv, științific sau de orice altă natură!”.

Senatorul a adresat apoi o întrebare către Monica Anisie, numind-o  - dovedita „profesionistă” din vârful Ministerului Educației -.

„Ce are de gând să facă în privința acelor copii și cadre didactice din cercuri educative și cluburi sportive care pot fi în plin sezon de pregătire a competițiilor naționale și internaționale și care prin pasiunea lor ar putea aduce un plus de #IMAGINE și #PRESTIGIUL României în lume?”, a scris Teodorovici, subliniind că „nu eu aștept un răspuns! Dar copiii, părinții, profesorii, antrenorii, instructorii ... cu siguranță îl vor!”.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro