Teodor Baconschi cere demisia lui Andrei Marga
Data publicării:
Autor: Filip Razvan
WhatsApp
baconschi
baconschi

Într-un articol publicat miercuri dimineața pe blogul său, PDL-istul Teodor Baconschi a susținut că demisia ministrului de Externe Andrei Marga este "imperativă".

Fostul ministru externe este de părere că Andrei Marga a compromis imaginea României pe plan extern, în momentul în care a participat la ce Baconschi numește "lovitura de stat organizată de puciștii majorității nevotate". Baconschi își continuă atacul și-l acuză pe Marga că a blocat relațiile dintre administrația prezidențială și Ministerul Afacerilor Externe.

Acesta s-a legat totodată de atacurile ministrului de Externe la adresa publicațiilor europene ce au tratat plagiatul lui Ponta: "dl ministru a început să se rățoiască ba la FAZ și The Economist, ba la ziariștii de la El Pais, care i-au demonstrat, negru pe alb, că a mințit și a lansat acuzații nefondate (Ponta declarase într-adevăr că dacă plagiatul său e dovedit, va demisiona)." "Cu un asemenea bilanț catastrofal, în numai două luni, admiratorul declarat al lui Vladimir Putin are o singură șansă de a nu-și distruge complet imaginea de om public: demisia imediată", a concluzionat fostul ministru de Externe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel