Teo Trandafir și Mircea Badea se întorc? „Gigeilor care aveți senzația că existați și că sunteți pricepuți și relevanți, aveți grijă!”
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea
În ‘94,  Teo Trandafir a ajuns în echipa Tele 7ABC, unde a prezentat, alături de Mircea Badea, emisiunea „Bună dimineața, România!” (1995-1997). Între 1998 și 2000, cei doi au continuat să îi facă pe români să zâmbească la matinalul Antenei 1.  

Acum, Mircea Badea a postat un video, pe Instagram, unde apare alături de Teo Trandafir, pe vremea când filmau împreună.

„Gigeilor care aveti senzatia ca existati si ca sunteti priceputi si relevanti, aveti grija! Poate ne intoarcem! @teotrandafir”, a scris Mircea Badea pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de mircea badea (@mirceabadeareal)

Într-un interviu pentru DC News, realizatoarea TV fost întrebată, în 2021, dacă ar mai funcționa astăzi un format cu Teo Trandafir și Mircea Badea

„Cred că ar funcționa. Traiectoriile noastre sunt atât de diferite, dar esența noastră este aceeași. Mircea îmi spunea că își amintește și lucruri dintr-o altă viață și că acel Mircea nu mai este. Sunt convinsă că nu este așa, nu există un buton pornit/oprit a ceea ce sunt și a ceea ce voi deveni. Cred că lucrurile odată aflate în interiorul tău, de mic, vor rămâne acolo până în momentul în care o să mori de bătrânețe. 

Acele lucruri ale noastre ne sunt compatibile și, indiferent de cât de diferiți am fi devenit acum, dacă facem apel la esența noastră și la ceea ce ne reprezintă cu adevărat, click-ul se va face din nou, fără îndoială”, ne-a spus Teo Trandafir în 2021.

În 2022, Teo Trandafir i-a făcut o propunere lui Mircea Badea. Despre acest subiect, Mircea Badea a vorbit la Antena 3 CNN.

„Am vorbit cu Teo care m-a întrebat dacă nu vreau să facem o cioacă pe net. I-am zis... să facem, da, dar eu abia aștept să mă las de asta cu apărutul, cu maimuțăreala, pentru că mi-a ajuns până peste cap. Dar dacă este să facem așa ceva să râdem... facem să râdem, da”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN în 2022.

VEZI ȘI: Zoso ba, Gheboasă da! Mircea Badea, replică pentru șeful CNCD. Csaba Asztalos: Avem și noi o limită... - https://www.dcnews.ro/zoso-ba-gheboasa-da-mircea-badea-replica-pentru-seful-cncd-csaba-asztalos-avem-si-noi-o-limita_925860.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?